Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Alper - Serdar takası hakkında ne düşünüyorsünüz?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedilen kadar alacağı var malesef. Menajeri + kendi ücreti 2.5 m euro. Ligin ikinci yarısında da alacağı bir 1 m euro mevcut.Millet forvet diye kafayi siyirmis.Bu kadar alacagi varsa coktan tek tarafli fesih hakki olmasi lazim.O zaman hem bedava giderdi hem de alacaklarini odemek zorunda kalirdik.Demek ki bahsedilen kadar alacaklari yok.Birileri yalan soyluyor.Zamanla kokusu ortaya cikar.
Zaten biz bu kadroyla Göztepe'yi yenersek bir de üstüne forvet gelirse zaten önümüzde kimse duramaz. Ama olay sadece Göztepe değil. Deplasmanlardan o kadar korkuyorum ki sıradan bir taraftar olarak Başakşehir'in ikinci yarıda Arena hariç bütün maçlarda favori olmasına rağmen bizim için ne Göztepe ne Alanya maçında biz favoriyiz diyemiyorum. Pato, Alan, Tetteh'in 3'ü birden de gelseydi bu değişmeyecekti bende. Çünkü oynanan deplasman oyununun forvet ile izah edilecek bir tarafı yok. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum.Şu karmaşık ve zor günlerde Göztepe maçını kayıpsız atlatırsak yine de şansımızın çok olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim e güveniyorum. Ama yönetime, hayır hayır hayır.
O kaynaktan bizde faydalanmak istiyoruz.Adminlere verdigi kaynagini. Onaylandi

eger o laziodaki les gelirse, küfür ederim. Acik acik küfür ederim, ve sakinlesmem. 7 ay o cöp icin harcanmadi. CL o cöp icin harcanmamali.Ama nasıl forvetler?Taraftarın çoğunu memnun edecek isimler mi?
bizde kalsa daha iyi olur + Allah askina bu üyeye yüklenmeyin Levent abi de yapilan sacma sapan gibi. Yazarsa yazar, olursa olur olmazsa olmaz. 1. kaynak üyemiz degil netice'deO kaynaktan bizde faydalanmak istiyoruz.![]()
Burada ben Haluk Canatar'a güveniyorum maalesef. Çünkü alacak mevzusunu neredeyse 1 aydır dillendiriyor bu lavuk. Bizden de kimse reddetmedi. Buradan bile adamın haklı olduğunu kabul etmiş oluyorlar bizimkiler.Millet forvet diye kafayi siyirmis.Bu kadar alacagi varsa coktan tek tarafli fesih hakki olmasi lazim.O zaman hem bedava giderdi hem de alacaklarini odemek zorunda kalirdik.Demek ki bahsedilen kadar alacaklari yok.Birileri yalan soyluyor.Zamanla kokusu ortaya cikar.
Görüşülenler belli. Birçoğunun ismi dillenildi medyada zaten. Tahminimce 1 tanesi basında ismi çıkanlardan, ikincisi sürpriz bir isim olacak. Duyumcu değilim, politik cevap verme sebebim de anlaşmaların hiçbiri tamamlanmadığından kulübün zor duruma düşmemesidir. Bir çıkarım ya da artistliğim, duyumcu olma isteğim vs. de yoktur. Lütfen o gözle bakmayalım :')
Lazio'nun forveti de ihtimaller arasında o zaman..eger o laziodaki les gelirse, küfür ederim. Acik acik küfür ederim, ve sakinlesmem. 7 ay o cöp icin harcanmadi. CL o cöp icin harcanmamali.
Asil olmasi gerek:
Alan (Neticede anlastik albayraga göre yani kendisi ve kulübüyle) + Ekele/Pato/Tetteh/Diagne/Babacar gibi bir forvet
Asla yapılmamalı. Donk'un Arap Yarımadası'nda piyasası vardır diye düşünüyorum. Severler onlar böyle siyahi topçuları. Hiç yoksa en azından 3-4'e gönderilebilir yazın.Donk oynadığı taktirde sözleşmesi otomatik uzatılacak. Donk'la sözleşme feshi yapılıp yabancı orta saha transferi yapılabilir mi?
Onlardan biri Alan![]()
Alper - Serdar takası hakkında ne düşünüyorsünüz?
yemin etOnlardan biri Alan![]()
Bahsedilen kadar alacağı var malesef. Menajeri + kendi ücreti 2.5 m euro. Ligin ikinci yarısında da alacağı bir 1 m euro mevcut.
Adam futbolu kafasında bitirmiş müteahhitliğe soyunmuş. Kalsın.Alper - Serdar takası hakkında ne düşünüyorsünüz?
sinir krizleri geciririm. Eren o nun yaninda RonaldodurLazio'nun forveti de ihtimaller arasında o zaman..