- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
hahahaha Volkan hepinizim a... k... dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu adam renkdaşUmarım gerçekten bu 3'ünden 2'si gelir. Hangisi olduğu fark etmez yeter ki gelsinler o kadar muhtacız forvete.
Volkan fena top çıkardı![]()
Daha demedim ama forvet gelmezse herşey olabilir.hahahaha Volkan hepinizim a... k... dedi.
Yok ya en gec bir sene icinde Turkiyeye gelir. Burada adam oldu oldu olmadi gelecegi cok karanlik olur. Turkiyede gelecegi takim da onemli.
Ben de tam bilmiyorum fakat galatasaraylılığı ile bilinen bir cerrahmış sanırım. Yönetime diye mentionlar görmüştüm. Umarım onlardan bilgi alıp söylemiştir.Kim bu adam renkdaş
yapma volkanhahahaha Volkan hepinizim a... k... dedi.
Henry'e mal demek senin ne haddine Murhan ?bu maldan teknik direktör olmayacagi belliydi
Mal mı?bu maldan teknik direktör olmayacagi belliydi
Fatih terim'in fotosunu kullanıp ersun yanal'ın takımının kötü oyununa üzülmen. Block'a blok corc. Gereksiz bir profilsin.Blok tam bir israfsın.
takımı satıp bıraktılar sezona öyle başladılar sakatlıklar falan derken adam 17 yaşındakilerle maçlara çıkıyodu. bu arada moderatörleri kim belirliyor üyelerden daha kötü üslupları var maşallah hepsinebu maldan teknik direktör olmayacagi belliydi
lafin gelisiMal mı?
Vallah döverim seni Murhan.
sent via GSC