Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk ve maicon, ikisi de suudi arabistan'a gönderilmeli acilen. arber zeneli sol tarafa, stopere bedava mangala, iki de forvet alinmali.

apo tüm parayı dünya yıldızları getirecek kadar katlıyacam diye rulette kaybetti heralde açıklamaya çekiniyor olmalılar

benimde aklimdan gecti.. madem öyle bir b.. yedi aciklasin söylesin.. en fazla vururlar.. bizde bos bos beklemeyiz .. gece gündüz haram oldu bize arkadas.. en azindan net olur forvetler almayacagimiz !

benden serdar 'ın menajerine...
unnamed (1).webp

Okazaki + Diallo yu getirin. Okazaki japon diye 32 yasinda olsa bile 1,5 sene is yapar ve ucuz olur. Diallo da Ligue 2 nin icinden geciyor. Verin takimina 4-5 milyon + 10% pay ve iyi tutulursa 3 katina satariz.

Serdar için Fenerbahçe den o para çıkacak. Alacağından vazgeçip bonservisi verilmemeli. Alacağından vazgeçecek ve en az 2 milyon euro verecek. Yoksa yakın gitsin o parayı. Taraftar bunu istiyor.

Aslında Tetteh 'i 8 mil.€ bonservis ile alsak Onyekuru 'nun bonservisi için 10 mil.€ ödesek elimizdeki tüm parayı bence en doğru şekilde kullanmış oluruz

Muslera
Mariano-Maicon-Marcao-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Tetteh-Onyekuru

​
Hem sadece şimdi değil önümüzdeki sene de kullanabileceğimiz bir kadro olur. Mariano/Maicon/Fernando gibi adamlar satılırsa yerleri doldurulur yoksa bence bu kadro ile 19/20 sezonunda da mücadele edebiliriz ...
Ne yaptin baskan ne tetteh 8 eder ne de onye 10 eder. Ona 8 buna 10 diye dagitacaksak isimiz var.

Monaco, hakkında son karar verilene kadar teknik direktör Thierry Henry'nin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

beyinsiz herifler iste. ben bunlari yapabilirdim, sen yapardin. bunlar yapamadi!

harbiden yapardim ! .. bana bu kulüpte bir yetkili is versinler.. almanyadan türkiyeye yerlesirim.. fazla para fln da istemiyorum.. ailemi gecindireyim yeterli.. öyle bir kapak olur ki bu capsizlara.. bunlarin getiremedigi oyunculari bu forumun yarisi getirirdi.. ciddi ciddi söylüyorum !

Rizesporun yabanci sayisi 21 olmus. Bunlar yüz de yüz yabanci sayisinin kisilmasini istemez.

Madem Serdar işi inada bindi, içerdeki alacaklarını ödeyip Fenerbahçe'ye transferi engellenmeli. Arap yarımadasından gelen teklifleri isterse değerlendirsin, istemezse 1.5 yıl futbolu unutsun. 2 milyon euro da Serdar'a veririz havadan, kimlere vermedik ki. Çakal menajeri de 2020 yazında Erzurum'a falan çakmaya çalışır artık çöpünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt