- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
donk ve maicon, ikisi de suudi arabistan'a gönderilmeli acilen. arber zeneli sol tarafa, stopere bedava mangala, iki de forvet alinmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apo tüm parayı dünya yıldızları getirecek kadar katlıyacam diye rulette kaybetti heralde açıklamaya çekiniyor olmalılar
donk ve maicon, ikisi de suudi arabistan'a gönderilmeli acilen. arber zeneli sol tarafa, stopere bedava mangala, iki de forvet alinmali.
beyinsiz herifler iste. ben bunlari yapabilirdim, sen yapardin. bunlar yapamadi!4. Ocak fln olsaydi bugün konusulurdu.. yarin ayin 25. renktas.. Allah belamizi vermis de aglayanimiz yok ..
apo tüm parayı dünya yıldızları getirecek kadar katlıyacam diye rulette kaybetti heralde açıklamaya çekiniyor olmalılar
Bu çakıltaşlarını modlar neden ayırmıyor. Cafede karı kızlarla nargile keyfi yapıyorlar sanırım.Sen niye kanser oluyon onu anlamadım f5li misin
Ne yaptin baskan ne tetteh 8 eder ne de onye 10 eder. Ona 8 buna 10 diye dagitacaksak isimiz var.Aslında Tetteh 'i 8 mil.€ bonservis ile alsak Onyekuru 'nun bonservisi için 10 mil.€ ödesek elimizdeki tüm parayı bence en doğru şekilde kullanmış oluruz
Hem sadece şimdi değil önümüzdeki sene de kullanabileceğimiz bir kadro olur. Mariano/Maicon/Fernando gibi adamlar satılırsa yerleri doldurulur yoksa bence bu kadro ile 19/20 sezonunda da mücadele edebiliriz ...
Muslera
Mariano-Maicon-Marcao-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Tetteh-Onyekuru
Alan işi yattı benim gözümde. Kulübünün oyuncu alması için şubat sonuna kadar zamanı var, bunu bekleyemeyiz. Alandan vazgrçildiği için bugün tonla adamın ismi çıktı zaten.
beyinsiz herifler iste. ben bunlari yapabilirdim, sen yapardin. bunlar yapamadi!
Yazin Emre Mor h.o