- 5 Eylül 2014
- 87.602
- 73.599
- 4.513
biz yaparız onlar söylerAdanmış hayatları da söylediler .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz yaparız onlar söylerAdanmış hayatları da söylediler .
halen gurur duyuyorum senınle. fakat durduk yere linnes mevzusundan kinlendin bana dalaştın.Senin beni kahpece vurman cok koydu acikcasi. Benim yorumlarimla gurur duyardin hep.
3. Lig takımı dediğin takımı Saracoglunda çok uzun yıllardır yenemediğimizi, bu sene de kendi sahamızda yenemediğimizi hatırlatmak isterim.
Bu Umraniye bu işi basardı.. Bizim yapamadığımızı yaptı.. Ustelik 2 macta da yenerek.. Helal olsun..
Adamlar koca sezon Galatasarayı yenmek için yatıp kalkıyor. Kuruluş amaçları o. Aynı şeyler değil.3. Lig takımı dediğin takımı Saracoglunda çok uzun yıllardır yenemediğimizi, bu sene de kendi sahamızda yenemediğimizi hatırlatmak isterim.
Bu Umraniye bu işi basardı.. Bizim yapamadığımızı yaptı.. Ustelik 2 macta da yenerek.. Helal olsun..
Hep beraber sIkIntIlI günlerden geciyorduk kabul edersen. Linnese bugün bile haksizlik yapiliyor diyen taraftarlar var.halen gurur duyuyorum senınle. fakat durduk yere linnes mevzusundan kinlendin bana dalaştın.
yoksa futbolun duayenısın halen gözumde bu asla değişmez.
ben cok değiştim artık reis tövbe ettim eski günlere.zamanla anlarsınHep beraber sIkIntIlI günlerden geciyorduk kabul edersen. Linnese bugün bile haksizlik yapiliyor diyen taraftarlar var.
Erhan Telli nin youtube da yaptığı canlı yayını ızledim Fatih hocanın en çok istediği forvet patoymus bizimkiler hala bir haber bekliyorlarmış pato dan pato gelmeyi kabul etmiş ama alacakları sıkıntıymış klübünden albayrak pato konusunda doğruları söyledi dedi.
hakan napıyon lanSenin beni kahpece vurman cok koydu acikcasi. Benim yorumlarimla gurur duyardin hep.