Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erhan Telli nin youtube da yaptığı canlı yayını ızledim Fatih hocanın en çok istediği forvet patoymus bizimkiler hala bir haber bekliyorlarmış pato dan pato gelmeyi kabul etmiş ama alacakları sıkıntıymış klübünden albayrak pato konusunda doğruları söyledi dedi.

Senin beni kahpece vurman cok koydu acikcasi. Benim yorumlarimla gurur duyardin hep.
halen gurur duyuyorum senınle. fakat durduk yere linnes mevzusundan kinlendin bana dalaştın.
yoksa futbolun duayenısın halen gözumde bu asla değişmez.

1548359274718.webp

Baskete döndüler.

Fener yine imdadımıza yetişip moralimizi biraz düzeltti. Hadi ulan alın şu forvetleri

3. Lig takımı dediğin takımı Saracoglunda çok uzun yıllardır yenemediğimizi, bu sene de kendi sahamızda yenemediğimizi hatırlatmak isterim.

Bu Umraniye bu işi basardı.. Bizim yapamadığımızı yaptı.. Ustelik 2 macta da yenerek.. Helal olsun..

Bunun türü ne muhabbet mi yoksa kanarya mı :D nasıl da belli ederler kendilerini :D

hadi di marzio patlat bombalari

3. Lig takımı dediğin takımı Saracoglunda çok uzun yıllardır yenemediğimizi, bu sene de kendi sahamızda yenemediğimizi hatırlatmak isterim.

Bu Umraniye bu işi basardı.. Bizim yapamadığımızı yaptı.. Ustelik 2 macta da yenerek.. Helal olsun..
Adamlar koca sezon Galatasarayı yenmek için yatıp kalkıyor. Kuruluş amaçları o. Aynı şeyler değil.

Su fenerin durumuna bile sevinemez olduk sagolun muhtesem ikili

Yavşak pato az gözün doysun Çin'de bulamayacağın ilgiyi verecez işte ne paraymış arkadaş.

Malatya bunlara bi çakarsa.. Deplasmandaki maçta da yenemezlerse bunları kimseler kurtaramaz..

Bunların hayati maçı Malatya..

Hep beraber sIkIntIlI günlerden geciyorduk kabul edersen. Linnese bugün bile haksizlik yapiliyor diyen taraftarlar var.
ben cok değiştim artık reis tövbe ettim eski günlere.zamanla anlarsın
yine kanki olak

birde bunlar biyana cidden halen bu linnesin çektiği nedir yav mariano savunmada topu oyuna daha ıyı sokuyor vs ayağına kendımızı kandırıyoruzda olay bundan ibaret değil gibi nedersin

Erhan Telli nin youtube da yaptığı canlı yayını ızledim Fatih hocanın en çok istediği forvet patoymus bizimkiler hala bir haber bekliyorlarmış pato dan pato gelmeyi kabul etmiş ama alacakları sıkıntıymış klübünden albayrak pato konusunda doğruları söyledi dedi.

isimiz cinlere kalmissa ayvayi yedik bunlar bize cin iskencesi yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt