Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
Tottenham revire döndü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki Serdar has Fenerbahçe lidir.? Aktif futbol oynarken bu deneyimi yaşamak isteyebilir. Bence tek mantıklı açıklaması bu. Yoksa onun dışında gerzekçe bir hamle.Bu Serdar denilen elemanın ciddi manada aklıyla alakalı sorunu var sanırım.
Adamlar küme düşecek, borç 600 milyon euro olmuş, sirkten farkları kalmamış yarın bir gün başlarına ne geleceği belirsiz. Kulüp kapanacak mı yoksa amatöre mi düşürecekler tartışmaları yapılıyor. Fakat ısrarla oraya gitmek istiyor.
Arabistana basıp gitse tıkır tıkır parasını alır keseyi doldurup gelir.
Bu vizyonuyla hocamın çalışma kültürüne uymaması gayet normal.
zaten kendileri iki yıla çıkardı kupadan elenerek.Fenerin ceza belli olacak 31 inde. En az 1 sene ama 2 sene gelir inşallah itlere

Has Fenerbahçeli olsan bile çekilecek dert değil bu takım. Kabir azabı gibi bir şey. Millet utancından sokağa çıkamıyor bu oraya gideceğim diye tutturuyor. Gerzeklik bile bu durumu açıklamaya yetersiz kalıyor reis.Belki Serdar has Fenerbahçe lidir.? Aktif futbol oynarken bu deneyimi yaşamak isteyebilir. Bence tek mantıklı açıklaması bu. Yoksa onun dışında gerzekçe bir hamle.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katarin öneriyorum.Transfer beklemekten en sonunda grip te ettiniz beni helal olsun yonetim, hasta hasta nobet tutuyorum burda. Beceriksizler
Bu Serdar denilen elemanın ciddi manada aklıyla alakalı sorunu var sanırım.
Adamlar küme düşecek, borç 600 milyon euro olmuş, sirkten farkları kalmamış yarın bir gün başlarına ne geleceği belirsiz. Kulüp kapanacak mı yoksa amatöre mi düşürecekler tartışmaları yapılıyor. Fakat ısrarla oraya gitmek istiyor.
Arabistana basıp gitse tıkır tıkır parasını alır keseyi doldurup gelir.
Bu vizyonuyla hocamın çalışma kültürüne uymaması gayet normal.
hayırdır ?Gece gece sinirim bozuldu, yönetim Allah cezanı versin . Defolup gidin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırdır ?