Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin ceza belli olacak 31 inde. En az 1 sene ama 2 sene gelir inşallah itlere

Adebayor ve N'jie gelmedi mi hâlâ.Bir hafta kaldı(bu yönetim dışardan winner oyuncu alamaz, siyaset felan iç piyasadan transfer yapabilir ancak, dışardan da adı sanı bilinmeyen onyekuru,marcao tarzı oyunculari getirebilirler.Bir de Semih tarzı evlat kontenjanları var)

Bu Serdar denilen elemanın ciddi manada aklıyla alakalı sorunu var sanırım.
Adamlar küme düşecek, borç 600 milyon euro olmuş, sirkten farkları kalmamış yarın bir gün başlarına ne geleceği belirsiz. Kulüp kapanacak mı yoksa amatöre mi düşürecekler tartışmaları yapılıyor. Fakat ısrarla oraya gitmek istiyor.
Arabistana basıp gitse tıkır tıkır parasını alır keseyi doldurup gelir.
Bu vizyonuyla hocamın çalışma kültürüne uymaması gayet normal.
Belki Serdar has Fenerbahçe lidir.? Aktif futbol oynarken bu deneyimi yaşamak isteyebilir. Bence tek mantıklı açıklaması bu. Yoksa onun dışında gerzekçe bir hamle.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın maç var ve transferler hala yok.

Millet dünkü tepkileri unutmuş laylaylom yaşıyor.

OLUM TRANSFERLER NERDE LAAAAAN

Evet, transfersiz bir günün daha böylece sonuna geldik.

Yarin yine baska bir transfersiz günde bulusmak üzere, iyi geceler arkadaslar. Esen kalin.

Belki Serdar has Fenerbahçe lidir.? Aktif futbol oynarken bu deneyimi yaşamak isteyebilir. Bence tek mantıklı açıklaması bu. Yoksa onun dışında gerzekçe bir hamle.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Has Fenerbahçeli olsan bile çekilecek dert değil bu takım. Kabir azabı gibi bir şey. Millet utancından sokağa çıkamıyor bu oraya gideceğim diye tutturuyor. Gerzeklik bile bu durumu açıklamaya yetersiz kalıyor reis.

Transfer beklemekten en sonunda grip te ettiniz beni helal olsun yonetim, hasta hasta nobet tutuyorum burda. Beceriksizler

Vay be 24 Ağustos 2018 miş Gomis gidişi olmuş 24 Ocak 2019 hala beklioz. Daha çok bekleriz...

Bu Serdar denilen elemanın ciddi manada aklıyla alakalı sorunu var sanırım.
Adamlar küme düşecek, borç 600 milyon euro olmuş, sirkten farkları kalmamış yarın bir gün başlarına ne geleceği belirsiz. Kulüp kapanacak mı yoksa amatöre mi düşürecekler tartışmaları yapılıyor. Fakat ısrarla oraya gitmek istiyor.
Arabistana basıp gitse tıkır tıkır parasını alır keseyi doldurup gelir.
Bu vizyonuyla hocamın çalışma kültürüne uymaması gayet normal.

Otorite (FİFA-UEFA) her daim -bence gereğinden de fazla- kulüplere karşı futbolcuların menfaatlerini koruyor. Serdar için çok fazla endişelenmene gerek yok. Kulüp batsa bitse de futbolcu sözleşme ile sabit hak edişini mutlaka alır...

Gece gece sinirim bozuldu, yönetim Allah cezanı versin . Defolup gidin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

31 Ağustostan bu yana ne b*k yediniz? Scout ekibi, transfer komitesi, başkan??? Böyle rezillik GS tarihinde görülmedi. En zor zamanlarda bile Gutschow'u, Niculescu'yu aldık da iş gördük. Bu ne acizliktir yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt