Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleke işi olursa taraftar kendi imkanları ile transfer yaptırmış olacak.

Para boşuna gideceğine bunlara gitsin yapacak bir şey yok

Özbek olayı gibi olacak. Camiadan aşırı tepki var. Taraftar coştu. Fatih hoca sinir küpü. Oyuncular da haliyle forvet istiyor. Forvetsiz oynamak çok zor. Liseden tepki var. Mecburen alacaklar forvet. Almayacaklar diye bir şey yok kimse bu ihtimali düşünmesin. Ama artık alırken kesin fahiş para ödeyeceğiz o kesinleşti.

bony kulübü bedava gönderecek acıkladı adamlar bakalım kim kapacak

Özbek olayı gibi olacak. Camiadan aşırı tepki var. Taraftar coştu. Fatih hoca sinir küpü. Oyuncular da haliyle forvet istiyor. Forvetsiz oynamak çok zor. Liseden tepki var. Mecburen alacaklar forvet. Almayacaklar diye bir şey yok kimse bu ihtimali düşünmesin. Ama artık alırken kesin fahiş para ödeyeceğiz o kesinleşti.
Dediklerine katılıyorum..

yaz sonu da aynı durumdaydık gomis varken fatih hoca forvet istiyorum dedi,gomisi sattılar bir tane bile forvet almadılar...

[B]Football Fans Stuff[/B]‏ @[B]FFS_Transfer[/B] 13 sa.13 saat önce
Daha fazla
Benjamin Tetteh (Sparta Prague)
1f51c.png
Galatasaray.

doğru bu acaba?

Yillardan sonra güzel bütce var Tam da o pisliklere denk geldi.

pc kancıklık yaptı yoksa son videolarını indirip sizde harmanlama yapacaktım ama videolardan gördüğüm kadarıyla atletik ayaklara hakim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt