- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
eleke işi olursa taraftar kendi imkanları ile transfer yaptırmış olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para boşuna gideceğine bunlara gitsin yapacak bir şey yok
Dediklerine katılıyorum..Özbek olayı gibi olacak. Camiadan aşırı tepki var. Taraftar coştu. Fatih hoca sinir küpü. Oyuncular da haliyle forvet istiyor. Forvetsiz oynamak çok zor. Liseden tepki var. Mecburen alacaklar forvet. Almayacaklar diye bir şey yok kimse bu ihtimali düşünmesin. Ama artık alırken kesin fahiş para ödeyeceğiz o kesinleşti.
yaz sonu da aynı durumdaydık gomis varken fatih hoca forvet istiyorum dedi,gomisi sattılar bir tane bile forvet almadılar...Özbek olayı gibi olacak. Camiadan aşırı tepki var. Taraftar coştu. Fatih hoca sinir küpü. Oyuncular da haliyle forvet istiyor. Forvetsiz oynamak çok zor. Liseden tepki var. Mecburen alacaklar forvet. Almayacaklar diye bir şey yok kimse bu ihtimali düşünmesin. Ama artık alırken kesin fahiş para ödeyeceğiz o kesinleşti.
Pato içinde aynisini demişlerdi hocam bir daha düşün derim..[B]Football Fans Stuff[/B] @[B]FFS_Transfer[/B] 13 sa.13 saat önce
Daha fazla
Benjamin Tetteh (Sparta Prague)Galatasaray.![]()
doğru bu acaba?
yaz sonu da aynı durumdaydık gomis varken fatih hoca forvet istiyorum dedi,gomisi sattılar bir tane bile forvet almadılar...
Yaşıyor bu hayatı
Olacak olan yüksek ihtimal şu arkadaşlar. Kişisel yorumum bu. İşin gidişatı aynen şunu gösteriyor. Panik yapacağız. Tetteh için istenen para verilecek. Alan için de Baki Mercimek'in istekleri kabul edilecek.
Pato içinde aynisini demişlerdi hocam bir daha düşün derim..
evet çoğu scout bunu kullanıyoBu wyscout bizim scoutlarimiz kullandigi program degil mi ?