Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav boş yapma ya. Ulan ne desem gazeteciler 5 dakika sonra doğruluyor. austinle ilgimiz yko diyorum 5 dakika sonra veli yiğit söylüyor inanıyorsunuz. seni de engelliyorum nasiplenme benden

Neye dayanarak bu kadar emin konusuyosunuz saga sola satasmadan once kendinizi tanitin komik olmayin herkes gergin kufur etmeye yer ariyo bu uslubu takinicaksaniz bilgileriniz duyumunuz size kalsin

Veli Yiğit: “Simone Zaza, Galatasaray kulübüne önerildi. Ancak bonservis maaliyeti 10 Milyon Euro’nun üzerinde.”

Veli Yiğit: “3 Milyon Euro yarım sezonluk maaliyeti, 7-8 Milyon Euro opsiyon ve 3 Milyon Euro’lukta bonus ücreti var.”

Veli yiğit Simone Zaza önerilmiş diyor 3 m euro kiralama 7-8 opsiyon diyor :))

Ya bu haberleri yapanların aklını ss...yim .. bu kadar da sallanmaz yuh artık ya...

Transfer sezonu kapandı mı sıfırlanıyor ne alakaymış satın alma opsiyonlu kiralama ?

9 milyon euro yu yazın nasıl verecekmişiz ?

Satın alacaksın bonservisiyle kiralama aptallığın önde gidileni olur

:asd:
Kismetiyle oynama insanlarin

Yav ne arsız adam bunlar hacı çözemedim ben anasını satayım. kap geliyor diyorum 5 dakika sonra kap geliyor bana diyor ki sallıyorsun :D
bir isim atılıyor ortaya ilgimiz yok diyorum 10 dakika sonra bir gazeteci ilgimiz yok diyor tesadüf diyor :D
austin'i ben gelene kadar yalanlayan görmedim adama ilgimiz yok diyorum ardından veli diyor veliye inanıyor bana sallıyorsun diyor :D

Bariyerleri asta geeel kurbaniiin olaaammm kurtarr bizi forvetsizkikten ne olur!!! Lalalalalalalalaa abdurrahim albayraaaak bilmemneni bilmemneee

Kizimiz olacakti izel h.o

2997853409350de2c533d41a84ce36b5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt