Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne arsız adam bunlar hacı çözemedim ben anasını satayım. kap geliyor diyorum 5 dakika sonra kap geliyor bana diyor ki sallıyorsun :D
bir isim atılıyor ortaya ilgimiz yok diyorum 10 dakika sonra bir gazeteci ilgimiz yok diyor tesadüf diyor :D
austin'i ben gelene kadar yalanlayan görmedim adama ilgimiz yok diyorum ardından veli diyor veliye inanıyor bana sallıyorsun diyor :D

Sende takdir edersin ki Insanlarda biraktigin intiba biraz sikintili şasirma bu yuzden tepkilere

Bende yazdiklarina guvenmiyorum ama durum o kadar vahim ki yalan bile duyum ariyor insan

Dxwzp3sWsAEGw3K

takima kazandirilmali

Bence Salı gününden önce hiçbirşey olmaz..

Salı akşamı yetişmez rezil oluruz diye birilerini İstanbul a getirirler..

Ben herkesin ters köşe olacağına inanıyorum

Onyekuru-Nagatomo isimlerini hiç duymadık.. keza Marcao yu da..

Rodop da iyi ki Serdar ve Ozan işini bildi , ondan sonraki her lafı saçmalık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonra bi bakmissin şakkadanak bi de Fernando .
Transfer dönemi bittikten sonra da açık olan ülkeler satış yapabiliyoruz sanırım. Yani demem o ki yarın Göztepeye yenilirsek yaza kadar kimse kalmaz elimizde. Çinden katardan araptan vs. nerden gelirse teklif ver gitsin yaparız

Duyumcu olacaklara itinayla ders verilir.. Orn;
arkadaslar kaynak cok sağlam kulubumuz transfer yaparsa eger en gec 31 ocakta KAP'a bildirilecek. Lütfen diğer lalelere itibar etmeyelim
Ayrica gelecek oyuncunun forvet olma ihtimali de var
Bunlar cok gizli bilgiler

irkla ne ilgisi var lan
her cins adam var orda illa beyazlar mi ingiliz kriterine uyuyor
sterling jamaikali zaha fildisi falan
moses da cocukken ailesi oldurulunce gitmis ingilizlerce yetistirilmis zaten ana dili de ingilizce
nasil ingiliz degil de nijeryali diyebiliyonuz sirf verdiginiz ornege uymasi icin anlamak guc
bi de arkadas ztn colin kazim ne kadar ingilizse moses da o kadar ingiliz demis ki colin kazim bildigin ingiliz

kazım diye ingiliz mi olur?
var mı tarihte ikinci kazım diye ingiltere kralı yahut aslan yurekli kazım? var mı god save kazım diye bir sarkı?

Yanılmayan bir duyumcu bile kalmadı itibar etmeye gerek yok, sayılı günümüz kaldı ben 31 inde yapacakları açıklamayı bekliyorum

Duyumcu olacaklara itinayla ders verilir.. Orn;
arkadaslar kaynak cok sağlam kulubumuz transfer yaparsa eger en gec 31 ocakta KAP'a bildirilecek. Lütfen diğer lalelere itibar etmeyelim
Ayrica gelecek oyuncunun forvet olma ihtimali de var
Bunlar cok gizli bilgiler

1054e2605fce7f1171a7450da6c06634.jpg

Perşembeye kadar adam alacaklarmış beyler çok sağlam duyum aldım kap şifresini unutmayıp evrakları da zamanında verirlerse bu iş olur.

süreklı sıkıp duran adamlar yanılmaktan bıkmadı...

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt