Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir olursa araya trazeguet ile paket yapsinlar erenide iisin icine katip buz efekti yaratsin

Butun ulkeyle eglenen kpasali da var ustad

DwfnP_3WsAAQcbM.jpg

İyi de cagneyle anlaşsak ne olcak. Minimum inecekleri fiyat 10 m euro olur

Diagne takipçi kasıyor aklınca pislik herif. Alan gelirse böyle eziklerin esamesi okunmayacak

Normalde Diagne 'ye o kadar para gömülmesine karşıydım ama öyle bir duruma geldik ki şu anda Diagne için 12-15 mil.€ filan verseler niye verdiler demem inanın

Elimizdeki parayı harcamayı beceremeyen bir yönetim var, malum Abdürrahim Albayrak İstanbul 'da kalmış kesin Kasımpaşa başkanıyla görüşüyordur veya araya birilerini sokuyordur

Çünkü Abdürrahim Albayrak 'ın çapı bundan başkasına yetmez

Bari Eren + elimizdeki tüm parayı verelim de Diagne + Trezeguet 'i alıp götürelim ...

Diagne'yi bize vermezler. Kpaşa razı olsa bile önümüze bariyerler çıkar, alamayız.

mustafa denizli hocam cok gol yiyorsunuz bizdede milli stoper serdar aziz var eren le birlikte verelim diagne karsilik.;D;D;D

Yalnız diagne için çok para alır Kasımpaşa . Bir de 3 maç daha yok , iki forvet alcaklarsa bilemem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde Diagne 'ye o kadar para gömülmesine karşıydım ama öyle bir duruma geldik ki şu anda Diagne için 12-15 mil.€ filan verseler niye verdiler demem inanın

Elimizdeki parayı harcamayı beceremeyen bir yönetim var, malum Abdürrahim Albayrak İstanbul 'da kalmış kesin Kasımpaşa başkanıyla görüşüyordur veya araya birilerini sokuyordur

Çünkü Abdürrahim Albayrak 'ın çapı bundan başkasına yetmez

Bari Eren + elimizdeki tüm parayı verelim de Diagne + Trezeguet 'i alıp götürelim ...
Reis apturu arayıp benim takımdan cagneyi alın 12 verin demiştir

Diagne - Austin ikilisi inanılmaz olur yaw Alan'ı unuttum bile

kpasadan bi kazik daha yiyecegiz gibi

Diagne 7 milyondan fazla etmez. Daha fazlasını verirlerse görevde kalıp yönetimi işgal etmelerine de gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt