Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla 8-9 verilmeli. Fazlası kazık olur. O kadar bile verilmemesi gerekte neyse.

Objektif olalim dunyanin en iyi forveti Mbaye Diagne dir su an

bazen kendimi instagramdan diagne Galatasaray ile anlaştı haberini paylaşan diagne gibi hissediyorum.

Kasimpasanin resmi hesabinda 5 saat once diagnenin yeni hesabi adiyla bu adres paylasilmis. Hesap dogru yani. Ama buyuk ihtimal takipci kasiyor yavsak

Şimdi bizde kaç yabancı var. Uefa kaç oyuncu bildircez.

2 forvet istedik. 2 defans geldi.

Bu arada şimdiden lütfen Diagne için çok ümitlenmeyin. Aynısını Trabzonspor için de yapmıştı. Forma giyip fotoğrafını paylaşmıştı geçen transfer sezonu. Hesabını da yeni açmış, takipçi kasıyor olabilir. İmzayı atmadan hayaller kurmayalım, biz üzülüyoruz sonra.

Heyecanlandim harbi adam bizle oynuyor buyuk ihtimal ama bu adama 10 versek bile 2 sene cl de oynayip araplara satariz. Cok para kazik vs diye elestirip adamin kursaginda birakmayin

Başakşehir'den Ba misillemesini Diagne ile karşılık vermek ister yönetim. Ve 6 aylık forvetsizliği ilk yarıda 20 gol atmış muhtemelen Gomis'i de geçecek bir hayvanı alarak unutturmak ister.

diagneye 7 ustu verildigi an yer yerinden oynar. Onunda 2 sini sponsorlar karsilarsa bir nevi yoksa bizim icin felaket senaryosu olur. Para var diye de gidip turkiyede patlama yapmis bir adama o paralar gomulmez fransa 2den alacagin herhangi forvet ayni katkiyi verir hemde yari fiyatina.
Isin garibi koca 9 ayda gidip bir potansiyelli oyuncu bulamayip diagneye para gomulurse yoneticiler dahil transfer komitesi komple kovulmali. Bu transfer icin ne yoneticiye ne scouta ihtiyac yok menajerlere bana oyuncu bul aha sanada 500 bin euro desen yarin sabah 10 tane diagne getirler en azindan 3te bir fiyatini verirsin

bu sezon hic loic remy'nin adi duyulmadi

remy+ibarbo'ya ne derdiniz?

Alan+ diagne offf offf.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt