- 2 Temmuz 2011
- 140.106
- 60.193
- 5.628
ulan nukhet duru ne guzel kadın la
Herkes ayri bir şizo ayri bir karakter
burada ama sen cok farklisin yav
huysuz virjin: sen sunucuyla o..... karısıtırıyosun
nukhet duru: şimdi bütün o... sunucu oluyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan nukhet duru ne guzel kadın la
Herkes ayri bir şizo ayri bir karakter
burada ama sen cok farklisin yav

Bize gelirse Alanya maçında oynayabilir evet, ben az evvel yanlış hesaplamışım.Diagnenin 3+1lik cezasi haftaya bitiyo bu arada
Konuşuldu hocam inşallah gelecek
Biz buna Cagnelendinnn diyoruz Yusuf.Yemin ediyorum delirttiler artik
Uyumaya korkuyorum diagne ruyama girer diye
1 haftadir salak sacma ruyalar goruyorum ztn
Diyelim ki bu Diadne’yi aldık.Bu arkadaş lama gibi ona buna tükürmeye devam ederse ne olacak?
Zaten 4 maç ceza almış.Hadi 1 tanesi geçti.3 maç yine yok.
Biz önümüzdeki 3 maçı kazanamazsak şampiyonluk zaten gider.
Küçük takım golcüleri beni hep tedirgin etmiştir.Hele o oyuncu Türkiye’den bir takımdan geliyorsa.
Uefa müsabakalarında niye yapıyorlar yav.Tr kupasinda gerek yok sadece diye biliyorum
Üzüleceksiniz ama Austin ile alakamız yok.
Alanya'da oynaması gerekmiyor mu ?Lan aklıma ne geldi. Kafayı taktım. Bu diagne nin 3 maç cezası kaldı. Pazartesi 1 tanesini Kasımpaşa da çekti diyelim. Gece yarısı transferi açıklarız. Sali günü de galatasaray oyuncusu olarak Bolu maçında çeker cezanın birini. O zaman trabzon maçında oynar bizde. Tabi diagne ile anlaşcaz. Her şeyden önce
İyi güzel de,Abdürrahim böyle ince bir hesap yapamaz.Lan aklıma ne geldi. Kafayı taktım. Bu diagne nin 3 maç cezası kaldı. Pazartesi 1 tanesini Kasımpaşa da çekti diyelim. Gece yarısı transferi açıklarız. Sali günü de galatasaray oyuncusu olarak Bolu maçında çeker cezanın birini. O zaman trabzon maçında oynar bizde. Tabi diagne ile anlaşcaz. Her şeyden önce
Lan aklıma ne geldi. Kafayı taktım. Bu diagne nin 3 maç cezası kaldı. Pazartesi 1 tanesini Kasımpaşa da çekti diyelim. Gece yarısı transferi açıklarız. Sali günü de galatasaray oyuncusu olarak Bolu maçında çeker cezanın birini. O zaman trabzon maçında oynar bizde. Tabi diagne ile anlaşcaz. Her şeyden önce
Uefa müsabakalarında niye yapıyorlar yav.
Yurt dışından gelen yabancılar passo falan uğraşmak zorunda mı.
sent via GSC
Serdar ve üste para vermişte olabiliriz yarın kokusu çıkar bakalım doğru mu yalan mı
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi