Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki bu Diadne’yi aldık.Bu arkadaş lama gibi ona buna tükürmeye devam ederse ne olacak?
Zaten 4 maç ceza almış.Hadi 1 tanesi geçti.3 maç yine yok.
Biz önümüzdeki 3 maçı kazanamazsak şampiyonluk zaten gider.
Küçük takım golcüleri beni hep tedirgin etmiştir.Hele o oyuncu Türkiye’den bir takımdan geliyorsa.
Galatasaray’da oynamak başka yerde oynamaya benzemez.

Diagnenin 3+1lik cezasi haftaya bitiyo bu arada
Bize gelirse Alanya maçında oynayabilir evet, ben az evvel yanlış hesaplamışım.
Cezayı kupa maçında aldı. Rövanşta oynamadı. Geçen hafta Rize, bu hafta Başakşehir, bize gelirse Bolu. 4 ediyor ve Alanya maçına çıkabiliyor bir hata yapmıyorsam.

terter.webp

Diagne'nin FM 2019 profilini de şöyle bırakayım.. Fiziksel özellikleri çok sağlam(y)

Diyelim ki bu Diadne’yi aldık.Bu arkadaş lama gibi ona buna tükürmeye devam ederse ne olacak?
Zaten 4 maç ceza almış.Hadi 1 tanesi geçti.3 maç yine yok.
Biz önümüzdeki 3 maçı kazanamazsak şampiyonluk zaten gider.
Küçük takım golcüleri beni hep tedirgin etmiştir.Hele o oyuncu Türkiye’den bir takımdan geliyorsa.

1 de sari kart cezasi var toplam 5 mac. Bu haftaki basak maciyla 3 u bitiyor 2 kaliyor. 3 mac aldi diye biliyodum da 4mus

Lan aklıma ne geldi. Kafayı taktım. Bu diagne nin 3 maç cezası kaldı. Pazartesi 1 tanesini Kasımpaşa da çekti diyelim. Gece yarısı transferi açıklarız. Sali günü de galatasaray oyuncusu olarak Bolu maçında çeker cezanın birini. O zaman trabzon maçında oynar bizde. Tabi diagne ile anlaşcaz. Her şeyden önce

Lan aklıma ne geldi. Kafayı taktım. Bu diagne nin 3 maç cezası kaldı. Pazartesi 1 tanesini Kasımpaşa da çekti diyelim. Gece yarısı transferi açıklarız. Sali günü de galatasaray oyuncusu olarak Bolu maçında çeker cezanın birini. O zaman trabzon maçında oynar bizde. Tabi diagne ile anlaşcaz. Her şeyden önce
Alanya'da oynaması gerekmiyor mu ?

İyi güzel de,Abdürrahim böyle ince bir hesap yapamaz.

Bizimkiler zaten beceremez de emin olmamakla beraber kadrodaki oyuncular oynayabiliyor sanirim olacagini sanmam boyle biseyin.

Diagne gelmez bence,gelirsede sağlam bir kazık yemişiz demektir.15 milyon euro verip o adamı almak aptallık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt