Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagneye burun kivirma luksumuz yok evet ama tslde oynayan bir oyuncuya 5 milyon euro uzeri vermeme luksumuz var. Ayni parayi fransa 2de 19 macta 15gol 5 asist yapan 23 yasindaki adama verirsen o da gelir ayni isi yapar. Belki genc diye parlatir satarsin digeri bir yatisa gecerse gotu toparlayamazsin

Nereden biliyorsun dostum. Bu genellemeyi hangi bilimsel veriye göre yapıyorsun.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Psikolojik hastalıkları olan insanlarla çalışıyorum arkadaşım.
Allaha inanmakla ruhsal sağlığın hiç ama hiç bir bağlantısı yok. Onu demek istiyorum.
Bu gibi rahatsızlıklar genetik, erken yaşta eğitim, yaşanan travma, uyuşturucu VS. İle alakalıdır...
İnanıp bununla mutlu olanlara inanmayın anlamında bir şey söylemek istemedim. Sadece her şeyin çaresi dine inanmak diyenlerin yanlış olduğunu belirtmek istedim.
Saygılar

Diagne işi zor bence kesin diagne ile anlaşırız ama kasımpaşa çok para ister 10 üstü bizimkilerde vermez yatar.Zaten futbolcular 'la anlaşıyoruz klüp önemli diagne de heyecanlanmıştır Galatasaray da oynayacağım diye paylaşım yapmıştır.Serdar aziz kabul etse kasımpaşa gitmeyi onu verip üstüne daha az parayla alabiliriz daha iyi olur.

Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normal

İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir

Hepinizi bugun cumaya gitmeye davet ediyorum
Saçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.

Diagne'yi ben ucuz olsa bile almam.
Bu fiyatlara almak aptallık ve gerizekalılık olur.
Attığı 20 golü izleseniz bu kadar bal kovanda yok dersiniz.
Zaten 20 golün 5 i penaltı 5i boş kale.
Yerden paslaşmada çok etkisiz bir adam
Yaşı ileri, piyasası yok satamazsın.
Hepsini geçtim Süper Lig kulüplerinden alınan topçunun feriştahı gelse bu kulübe fayda sağlamaz.
Anadolu Kulüplerini zengin ede ede 3 büyüklerle Anadolu'nun hiçbir farkı kalmadı nerdeyse yeter be yeterrr!!!

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin en iyi topcusunu begenmeyenleri gormek uzuyor.

Saçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.

"
İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir

"

gayet guzel bir soz

Rüyam da Alan asist yapıyordu. Diğer forvetin yüzünü göremedim. Rüyalarımın çıktığını düşünürsek hayırlı olsun tekrardan.

lan bütün transferler %50 zaten ya gelir ya gelmez ne biçim twit bu
Dursun zamanındaki mallama yönetici aklıma geldi %1 veya %99 dur benim için ihtimaller,bir şey ya olur ya olmaz diyordu kendini filozof sanıp.
Hâlbuki o kadar aptalca bir bakış açısı hayatımda görmedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt