Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.449
- 9.400
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün haluk yürekli in dediği bu muydu acaba
23 ekim 1991 dogumlu daha 27 ye yeni girmişAyrıca diagne 23-24 olsa yine anlarım bu sene 29 oluyor.. Aldığımız paraya satmak için max 2 sene oynatabiliriz.. 32 olunca kim kaça para verir ki
Psikolojik hastalıkları olan insanlarla çalışıyorum arkadaşım.Nereden biliyorsun dostum. Bu genellemeyi hangi bilimsel veriye göre yapıyorsun.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normal
İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir
Hepinizi bugun cumaya gitmeye davet ediyorum
Saçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.
Rüyam da Alan asist yapıyordu. Diğer forvetin yüzünü göremedim. Rüyalarımın çıktığını düşünürsek hayırlı olsun tekrardan.
Size göre"
İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir
"
gayet guzel bir soz
Dursun zamanındaki mallama yönetici aklıma geldi %1 veya %99 dur benim için ihtimaller,bir şey ya olur ya olmaz diyordu kendini filozof sanıp.lan bütün transferler %50 zaten ya gelir ya gelmez ne biçim twit bu
Size göre![]()