Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece hareketli geçmiş, yine 88 tane forvete imza attırmışız. Bilenler bilir bu bizim s.çma rituelimizdir.

Forvet bekleyen kendine yazık eder bu saatten sonra.

Vay be demek hocanın 2. Listesi de varmış .. 1. Listeden herkesi konu dişi etti Apo herhalde..
Bu olay Salı Çarşamba 3. Listeye kadar gider .. onda da kimler vardır kimler .. aklıma gelen kötü sorular

Diagne beni Cimbom a satmazsaniz cezam bittiginde başka bir oyuncuya tükürürüm demiş

Ruyamda forvetle sevisiyordum bana gol atip duruyordu

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
...
tapatalk_1497183736052.gif

Yaziklar olsun be. Remy kim ya?? Son 4 sezonda ortada yok. Remy alacaginiza adam almayin. Hicbir şey almayin defolun. Liste buralara indiyse 10 verip diagne almak daha mantıkli. 2. Yari da bu formu korursa sampiyon yapar seni diagne. Diagne komple bir forvet cok maçını izledim, çöp falan değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 gün kaldi daha kim gelecek mi uğraşıyoruz? Bu adamlar transfer falan yetistiremez. Yaz faciasindan sonra albayraktan transfer yetkisi alinmali idi. Yaz döneminden daha büyük hatalar yapildi devre arasinda.

Yaziklar olsun be. Remy kim ya?? Son 4 sezonda ortada yok. Remy alacaginiza adam almayin. Hicbir şey almayin defolun. Liste buralara indiyse 10 verip diagne almak daha mantıkli. 2. Yari da bu formu korursa sampiyon yapar seni diagne. Diagne komple bir forvet cok maçını izledim, çöp falan değil.

Son güne kalirsalar panik transferi yaparlar hocanın cezası bitti bugün maç sonunda muhtemelen yönetime giydirecek gibime geliyor

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A.Albayrak : Mina Hanum lisanslu tum golcularla ilgilu ayrıntilu rapor istiyorum .

Günaydın. Gece Diagne olayı çıkmış. Bende fikrimi belirtmek istedim. Bence konuşulan 10 12m euro lara gereksiz.
O parayı gözden çıkardınız madem Pato neden olmadı derler adama. Siz 5 adam 6 dediyse bide rezalet ötesi. İkincisi Diagne çok lakayıt. Durduk yere kartlar abuk subuk hareketler bana sıkıntı veriyor. 10 12m harcayıp 6 ayda bula bula Diagne buldum demek de ayrı bir yönetim başarısı tabi.

Alacaklarsa düzgün iki adam alsınlar. Paraları saçmasınlar paşaya. İlla 10 12 gidecekse dünyada 1 tane 3-5m euro luk genç adam kalmadımı allah aşkına alın yanınada Pato Mato Alan Yalan kimse artık birini alın bitsin artık bu iş.

Bu işin sonunda V.Love kuş haline dönmekte var.

Son güne kalirsalar panik transferi yaparlar hocanın cezası bitti bugün maç sonunda muhtemelen yönetime giydirecek gibime geliyor

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocayı cok severim, Galatasaray tarihinde Ali Sami Yenden sonra en büyük isimdir gözümde ama hoca da yönetim kadar hatali bu 2 dönemdir transferde. Yazin susmayacaktı yönetime sahip çıkmamalı. Kim hatirlar yönetimleri. Fatih hoca istesin başkan degisir.

Günaydın. Gece Diagne olayı çıkmış. Bende fikrimi belirtmek istedim. Bence konuşulan 10 12m euro lara gereksiz.
O parayı gözden çıkardınız madem Pato neden olmadı derler adama. Siz 5 adam 6 dediyse bide rezalet ötesi. İkincisi Diagne çok lakayıt. Durduk yere kartlar abuk subuk hareketler bana sıkıntı veriyor. 10 12m harcayıp 6 ayda bula bula Diagne buldum demek de ayrı bir yönetim başarısı tabi.

Alacaklarsa düzgün iki adam alsınlar. Paraları saçmasınlar paşaya. İlla 10 12 gidecekse dünyada 1 tane 3-5m euro luk genç adam kalmadımı allah aşkına alın yanınada Pato Mato Alan Yalan kimse artık birini alın bitsin artık bu iş.

Bu işin sonunda V.Love kuş haline dönmekte var.
Love brezilyaya gitti. Elde alacak çöp forvet bile kalmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt