Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yok her tarafı beceriksiz olsa gider saçma sapan bir golcü alırlardı ama alırlardı.

Bence bilerek oyalıyorlar, sene başında da modeste aşağı, modeste yukarı oyaladılar alamadılar. Terim mecbur kalsınlar diye Eren’i kovdu ama oyalamaya devam ettiler. Taraftarın açıklamasından, Terim baskısından falan tutuştu bi tarafları. Apo’nun suratından belli.

Maalesef yetersiz kanittan oturu destek veremeyecegim bir komplo. Oyle olsa Nagatomo bile gelmezdi, daha cok topcu falan satilirdi.

Hatta takima copler doldurulurdu yuksek maliyetle (E. Derdiyok usulu).

Ya niye sasirdiniz bu kadar ben onu anlamadim. Bu herif degil mi kiralik oynattigimiz oyuncu icin koca mayiz haziran arasi gidip kulubuyle kiran kirana pazarlik yapmak yerine sezon acildiktan sonra gidip kulubunun istemedigi hatta yerini bile doldurdugu oyuncu icin kazik yiyip anca 1 haftada transferini gerceklestiren adam.

Hangi konuda Ali? Muhtemelen ironi yaptığım bir ana denk gelmişsindir. :)

Yok , Burak Elmas olayı vardı ve ndiaye satıldı diye bunlar beceriksiz demiştim sen de transfer taraftarlığı diye başlayıp benle bayağı tartışmıştın. Gerçi omurgalı adammışsın , bazıları gibi hala yanlışta ısrar etmemişsin . Bu yönetim ta ndiaye olayında göstermişti zaten ama transfer taraftarı olmuştık sağ ol :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DxmDRMhX4AArj8X.jpg

Adam futbolcu bizimle gorustu diye tesekkur ediyor. Bunlarin vizyonunu bu cumlelerden anlayabilirsiniz arkadaslar.

Futbolcunun cikip tesekkur etmesi lazim Galatasaray benimle gorustu diye.

Çapiniza tukureyim sizin.

Ya yok her tarafı beceriksiz olsa gider saçma sapan bir golcü alırlardı ama alırlardı.

Bence bilerek oyalıyorlar, sene başında da modeste aşağı, modeste yukarı oyaladılar alamadılar. Terim mecbur kalsınlar diye Eren’i kovdu ama oyalamaya devam ettiler. Taraftarın açıklamasından, Terim baskısından falan tutuştu bi tarafları. Apo’nun suratından belli.
Ne sacmaladin ya. Dedigin gibi olsa o zaman Terim de isin icinde olmayacak mi? En kotu cikar 2 milyonluk forvet istedim onu dahi almadilar der veya istifa eder

adam daha ne konuştuğunu bilmiyor, pato ve alan'la 5dkdan fazla konuştuysa bu o transfer yatar ki yatmış zaten

Maalesef yetersiz kanittan oturu destek veremeyecegim bir komplo. Oyle olsa Nagatomo bile gelmezdi, daha cok topcu falan satilirdi.

Hatta takima copler doldurulurdu yuksek maliyetle (E. Derdiyok usulu).

Geçen sene bu muhabbet yoktu zaten sezon başı. Terim açıklamaları sezon başı ve sezon ortası. Taraftar baskısı, peşpeşe açıklamalar falan. Sezon başı yapılan işe beceriksizlik dersin ama 6 ay yatıp aynı taktik ile (yaz transfer dönemi) ara transfer dönemini kapatmaya çalışıyorlarsa burada artniyet vardır.

Amaç galatasaray’ı batırmak değil o yüzden saçma sapan adamlara para saçılmıyor ki bence terim işin içinde değil. Borçları düzeltiyoruz ayağına transfer yapmayarak başak’a yol açıyorlar.

Ya niye sasirdiniz bu kadar ben onu anlamadim. Bu herif degil mi kiralik oynattigimiz oyuncu icin koca mayiz haziran arasi gidip kulubuyle kiran kirana pazarlik yapmak yerine sezon acildiktan sonra gidip kulubunun istemedigi hatta yerini bile doldurdugu oyuncu icin kazik yiyip anca 1 haftada transferini gerceklestiren adam.
3 dakikadır mesajını çözmeye çalışıyorum başaramadım. hangi oyuncudan bahsediyorsun renkdaş ;D

Adam futbolcu bizimle gorustu diye tesekkur ediyor. Bunlarin vizyonunu bu cumlelerden anlayabilirsiniz arkadaslar.

Futbolcunun cikip tesekkur etmesi lazim Galatasaray benimle gorustu diye.

Çapiniza tukureyim sizin.
Havaalanindan arabayla almislar bi de. Muthis seyler bunlar.

Yaw eşi kac senedir çin gibi bi dandik ülkede yaşiyor, İstanbul gibi bi şehire mi hayır diyecek, apo şero’su yalan söylüyor
Guanzhou şehrinde yaşıyorlar ve burası Honk Kong sınırının tam dibinde, uçakla 1 saat mesafede.
teknoloji ve modernlik anlamında Shanghai şehrini 5 kere arka cebinden çıkartır.
Kısacası gayet güzel bir şehir Guanzhou.

Bittk biz ne yapacagiz simdi? Dün gece takiliyorduk love+muriqi diye. Hayaldi,gerçek oldu

transfermartktan 32 yas ustu kulubuyle problemli eski yildizlar kategorisinde kim varsa listeleyebilecek bir yigit varsa elden ele yönetime ulaştıralim

Tuna renkdas ortalik zaten karisik mesajinla kime sövecegimi sasirdim. Patronumun yanina gidip istifa etmesini istedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene bu muhabbet yoktu zaten sezon başı. Terim açıklamaları sezon başı ve sezon ortası. Taraftar baskısı, peşpeşe açıklamalar falan. Sezon başı yapılan işe beceriksizlik dersin ama 6 ay yatıp aynı taktik ile (yaz transfer dönemi) ara transfer dönemini kapatmaya çalışıyorlarsa burada artniyet vardır.

Amaç galatasaray’ı batırmak değil o yüzden saçma sapan adamlara para saçılmıyor ki bence terim işin içinde değil. Borçları düzeltiyoruz ayağına transfer yapmayarak başak’a yol açıyorlar.

Tamam, kanitlayabilirsen ben de senin safinda dururum tabii. O zamana kadar gorus ayriligi kacinilmaz.

Yok , Burak Elmas olayı vardı ve ndiaye satıldı diye bunlar beceriksiz demiştim sen de transfer taraftarlığı diye başlayıp benle bayağı tartışmıştın. Gerçi omurgalı adammışsın , bazıları gibi hala yanlışta ısrar etmemişsin . Bu yönetim ta ndiaye olayında göstermişti zaten ama transfer taraftarı olmuştık sağ ol :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

N’diaye satışı mantıklıydı. Hele sezonu şampiyon olarak bitirdiysek ekstra mantıklıydı. Ama şu an forvet yokken saçma sapan işlere girmek mantıksız. Bana Mantıklı gelen işleri desteklerim, mantıksız gelenleri eleştiririm :)

3 dakikadır mesajını çözmeye çalışıyorum başaramadım. hangi oyuncudan bahsediyorsun renkdaş ;D
hepi topu transfer ettigimiz 3 adam var yahu.

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, transfere hızlı başladı. İlk hedef geçen sezon devre arasında kiralanan ve gösterdiği performansla taraftlı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Nagatomo... Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak ve transfer heyeti Japon futbolcunun transferini bitirmek için İtalya'da İnter kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Yuto Nagatomo'nun bonservisi için Inter ile yapılan görüşmede 2 milyon Euro teklif etti. Ancak Inter'in 4 milyon talep ettiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme daha yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt