Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxmDRMhX4AArj8X.jpg
Aha iste yıldız Semih Kayaaaa

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

apodaki panik haline bakarsak bunların bi halt başaramadığı zaten belli oluyor. kaos geliyor

Şöyle bir düşününce yollar türkiye içine çıkıyor.
Ulke içinden transfer kazığını içinde hissetmeye hazır mısın Galatasaraylı

Bence değil,

Keza Terim yönetimi taraftarın önüne attı sezon başında ve sezon ortasında. Şu an sessiz ve transfer yapılmazsa 1 haftaya kalmaz bunu diyebilir.
Derse haklisin ve istifa etmeli. Fakat bence asil sorun pahali adamlara yonelmeleri. Ben Terimin 30 milyonluk Mirandayi da listenin basina koydugunu bilirim.
En kotu 2. veya 3. secenek olarak 2 milyon civarina Brezilyadan veya Fransa lig2'den forvet bakabilirlerdi.

hem patoyu hem alani alacaklar sacmaligi nerden cikmisti

Patonun maliyeti çok ağır olduğu için gerçekleşmemiş alan da ise sorun menejer miş aradan çıkarmaya çalışmışız yememiş yetki de adamda olunca inada binmiş o da bu yüzden olmayacak geçmiş olsun

1-2 saat yoktum yine ortalık karışmış. Olaylara bakıyorum tek kelimeyle rezalet. Resmi site bir şey söylüyor Apo farklı bir şey diyor. Oyuncuyla anlaşmış bakacağız diyor. Galatasaray kulübü dingonun ahırı sanki anasını satayım.
Hala Apo'ya inanan renkdaşlarımı görüyorum çok üzücü bir durum. Adam yalan sıkıyorum diye bas bas bağırıyor adeta. Alan'la anlaşmış Pato'yla görüşmüş olumsuzluk yokmuş hassssssssss...........
Allah belanızı versin ulan. O bariyerler monte olsun size...

Taraftarlarin artik Florya önünde toplanip adam akilli bir aciklama yapilmasi icin protesto etmeli. Böyle sacmalikmi olur.

Terim cikip taraftara dogrulari anlatmali! Öyle sosyal medyada transfer dönemi baslamadan vtr yapmak kolay. Sallamak kolay.
Bir is beceremiyorsunuz. Cinnet gecirecem arkadas.

trezeguet(7,5)+doukura(4) temizinden 11.5 milyon euro.

Ankaragücü maçını dün tekrar izledim. Alanya maçındaki 6 gollü maç gibi tesadüfi bir oyun yokmuş (2.yarıda iyi oynayan galatasaray vardı o zamanlar). Kaleciden başlayan defanstan itibaren devam eden pas yapan ve bilinçli oyun yapısıyla oynaadığını gösteren bir takım varmış sahada. Bu sisteme uygun bir forvet ve sol kanat oynayabilecek ofansif bir hücumcu işimizi görecek. Bunu yapın ve sezona kafamız rahat girelim yönetim. Bu kadar beceriksiz olamazsınız, hain de değilseniz bir an önce yapın transferleri ve puzzle'daki parçalar tamamlanmış olsun.

Göztepe maçına Sinan la çıkılıp puan kaybedersek bunun sorumlusu kim olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt