Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer politikasini rezil buluyorum

En buyuk sorunda Adnan Polat nasil Adnan Sezgin capsizini bu islere koyup basina is actiysa

Kendiside apoya ayni yetkiyi verip basina is aliyor

Ama gel gelelim finans olarak cok iyiler haklarini verelim

Dursun hem finans hem transfer acisindan rezildi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Finans olarak nasil iyiler? Ekstra ne yaptilar?

Taraftarda keriz gibi pato alan balotelli tetteh filan diyo kac gündür bunlar demba ba yı alamayacak potansiyelde adamlar bunu göremedik
Resmen basak gecme operasyonu icin gelmisler kulübe

bu arada alan ikinci sinif bir forvettir. kariyerin zirvesi salzburg olan bir futbolcu.

dünyada baskasi yokmus gibi bunun pesinden kostuk 1 ay boyunca.

rezillik.

Podolskiyi istesek bi şekilde alabiliriz belki kiralık falan, çer çöp almaktan iyidir.

Koca takımın forveti yok, hani olur da ya formsuz falan dersin bizde bildiğin yok. Ki ben kendimi bildim bileli biz forvetleri ön planda olan bi takım olduk genlerimizde olmayan sıkıntılar başladı şimdi sayelerinde Allah sizi bildiği gibi yapsın..

Şimdi örnekleri onlarca ama size sadece 2 tanesini vereyim:

Benjamin Tetteh'i, 20 yaşında, Standart Liege'den 400k euro'ya transfer eden Sparta Prag

Mbaye Diagne'yi 26 yaşında Çin'den bonservis bedeli olmadan kadrosuna katan Kasımpaşa

Bu 2 takım kadar olamıyorsan vay senin haline Galatasaray diye.

bu arada alan ikinci sinif bir forvettir. kariyerin zirvesi salzburg olan bir futbolcu.

rezillik.

Peşinden de koşmamışız ki adamın astranomik ücret ve menajer komisyonu sorunu olduğunu bugün öğreniyoruz.Demek ki 1 ay boyunca hiçbir şey yapılmamış.

DxlRsV0WwAABBKF.jpg

DxlSOD1W0AA3xfV.jpg

DxlSRPdXcAIgNXy.jpg

DxlSSzQWsAADUG0.jpg

Haldun Üstünel'e biz boşuna 'Transfer Sihirbazı' demedik. Takıma transfer edilecek kimse gider alır gelirdi. Boşuna onun için pankartlar yapılmadı. Beceriksizlikte nirvanalığa ulaşılan noktada Haldun Üstünel'den mümkünse biraz ders alınsın!

Şimdi hazır olun, Alan şöyle paragöz menajeri böyle para manyağı haberleri servis ettirilecek

Dunya yildizi misali iki uc ismin pesinden kosuluyor haftalarca. Ne Alan'mis arkadas ya..

Bize gereken en buyuk transfer; yeni bir transfer komitesi.

ceplerine indirecekleri komisyonları beğenmemişlerdir büyük ihtimal.
tekrar söylüyorum mustafa cengiz'in şirketleri batma noktasında.
her yolu deneyebilir.

rezillik.
O ayrı bir rezillik zaten. Transfer sezonunun başından beri dediğim şey bu. Dünyada başka forvet yok mu?

Ulan Aziz yıldırımı şu takımın başına koysan desen ki bu Galatasaray'ı sabote edeceksin.Adam utanır yalandan bir forvet alır be.

Iyi oyaladilar taraftari. Zerre ihtimal vermiyordum basaksehiri sampiyon yapma teorisine ama baska mantikli aciklama yok. Bu kadar becereksiz olamazlar

İstifa etseler bile görevlerini yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile yapacaklar bunu. 1 seneyi çöp ettiler mi ettiler. Şimdi sırıtarak istifa ederlerse şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt