Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.166
- 1.651
- 1.298
MalagaSeleznyov nerelerdesin be üstad ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MalagaSeleznyov nerelerdesin be üstad ?
süper ?"menejur bi vurdi. elan takla attu serefsizum. firladu gittu. transfer yattu böyleze."
bunlar hiç bi işi beceremez bugün hemen abdurrahim görevden alınmalı ve başka etkili bi isme transfer emanet edilmeli. en azından 1 haftada belki bi şansımız olurtamam artık alan olmadıysa başka hedeflere hemen yönelip işi bitirmeliyiz. yönetim eleştirme ve özkan doğana gereğini yapma işini transfer bitince düşünürüz.
sala'nın uçak kaybolacağına şu uçak kaybolsaydı olmaz mıydıUcakta taslayin. Şeytan taşlamak sevap.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilemiyorum. Yönetimin bu sekilde kendi ayagina sikacagini düsünmüyorum.
Bu menajerler genelde tam bir orman cocuklari. Kendi payi düsünce olay cikarmis olabilir.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu olayda ÖZKAN DOĞAN denen adamın hiçbir suçu yoktur. BÜTÜN SUÇ CENGİZ, APTUR VE AVANELERİNİNDİR. Yine sene başındaki senaryolar gerçekleşiyor
Sinirden gülme krizine girdim..."menejur bi vurdi. elan takla attu serefsizum. firladu gittu. transfer yattu böyleze."
Welbeck ve Modeste ile anlaştık demişler hocaya.Ondan sonra izin vermiş.Bi ara bu söylenti vardı.Fatih Terim: "Bize 2 oyuncu geleceği söylenmeseydi ben Gomis’i niye vereyim? Böyle bir mantık var mı?"
HATIRLATMAKTA FAYDA VAR