Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani bir de 2 aydır uğraştıkları forvete bak ‘’Alan’’ sanki Drogba.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tamam artık alan olmadıysa başka hedeflere hemen yönelip işi bitirmeliyiz. yönetim eleştirme ve özkan doğana gereğini yapma işini transfer bitince düşünürüz.
bunlar hiç bi işi beceremez bugün hemen abdurrahim görevden alınmalı ve başka etkili bi isme transfer emanet edilmeli. en azından 1 haftada belki bi şansımız olur

811a421d7f7ff96f97576c250c65c4d0.jpeg

Liderlik koltuguna oturduk.

Abdurrahim Bu taraftarin T***larini yesin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Bize 2 oyuncu geleceği söylenmeseydi ben Gomis’i niye vereyim? Böyle bir mantık var mı?"

HATIRLATMAKTA FAYDA VAR

Bilemiyorum. Yönetimin bu sekilde kendi ayagina sikacagini düsünmüyorum.

Bu menajerler genelde tam bir orman cocuklari. Kendi payi düsünce olay cikarmis olabilir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yonetim kendi ayagina sikmiyor, beceriksiz

Yazin santraforsuz birakmalari tesaduf veya sanssizlik degil, isbilmezlikmis. Bu donem buna isaret ediyor

Bu olayda ÖZKAN DOĞAN denen adamın hiçbir suçu yoktur. BÜTÜN SUÇ CENGİZ, APTUR VE AVANELERİNİNDİR. Yine sene başındaki senaryolar gerçekleşiyor

Bunların hepsi bahane. Gomis 6 ya gidince , yerine adam almayıp finanscı kadını kovdular , yanlış hesap yapmış diye güya, anladıkki öyle bişey yok.

Şimdi de 1 ay boyunca oyaladılar yalanlarla. Bu sefer de binbir türlü bahane uydurup yine adam almayacaklar.

Arkasındaki amaç , GS ın şampiyon olmaması ve Fatih Terimin yine başarılı olmaması. Tff nin amacı aldıkları emir üzerine FT yi başarısız yapıp başşağı şampiyon yapmak. Bu artık çok net. Karşılığında ne aldılar onu bilemeyiz tabi!!

Elimizde 15 milyon euro var ama harcayamıyoruz. Bu rezilliklerin gerçekten 2 sebebi olabilir.

1. Tff ve m.cengiz aldıkları talimat doğrultusunda hem başşak şampiyon yapılacak, hem FT başarısız göstertilecek, itibarsızlaştırılacak.

2. Çapsız m.cengiz sıcak para ve sponsor bulamadığından kredi borçlarını ancak satılan oyuncularla ödeyebiliyor. Dolayısı ile 2. transfer sezonunda da forvet almıyor çünkü kulüpte zırnık yok!! Bunun çapına bakan bankalar da buna para vermiyor.

Her 2 durumda da m.cengiz GS başkanlık koltuğu makamı için çok yetersiz olduğunu ispat etmiş durumdadır.

GS a sıcak para bulabilecek, sponsor bulabilecek, sözünü tutabilecek zeki bir başkan gerekiyor. Bu başkanın da dursun, m.cengiz gibiler olmadığı çok açık belli oldu.

Mayısta m.cengiz yerine adam gibi bir başkan oturmalı, yoksa işimiz zor.

ulan yıl olmuş 2019 biz hala 1980 model yöneticiyle transfer yapmaya çalışıyoruz. YAZIK

Abdu kendi can sagligi icin arabaya kadar simit diye bagirsa iyi olur

5-6m € verip bunu alır anca Apo başarıymış gibi de anlatır
5b5d5ab40e32f80dbc93fe94.jpg

Ne transfer yapilir, ne de sponsor bulurlar. Yazin 1.maca sponsosuz cikariz ve Nef bize cok yardim etmeyi istiyor diye senelik 3 milyon € önerir ve onu kabul ederler.

Stadyum sponosoruda simdiki rakamin yarisini anca öder bu öküzlerde.

Bu dönemde hemen ayin basinda 1 transfer ve sponsor anlasmalari kapa caksalardi, taraftari geri kazanibilirlerdi beceriksizler.

Evet Alani dovmeye calismisiz transfer o yuzden yatti diye bilgi geldi

bunun da yildizi söndü .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt