Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak’ın iyi niyetine inanıyorum, ama olmuyorsa zorlama başkan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karaktersiz adam aylardır yalan söylüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala bu yalancının laflarına inanan var adam 9 aydır yalan söylüyor bu kadar saf olmayın

durun bakalım diyor. 31 ocak geçsin ne nasıl duracaksın orada acaba köpek

Tipini sevdiğim yalancısı oyuncu ve kulüp ile anlaştıysan daha ne bekliyorsun vahiy mi gelecek sıfatına tükürdüğümün zır cahili

fatih terim dönüş sırasında uçaktan inene kadar ağızlarına sıxmış bunların belli.
tepiklenmiş eşşek gibi suratı resmen.

"birçok futbolcu ile görüştük. alan douglas borges de carvalho ile çok önceden anlaştık, kulübü ile anlaştık. alan'a da kulübüne de teşekkür ediyorum. daha hiç bir şey yok, bekleyip göreceğiz"

"alexandre pato ile 1 saat görüştük, hem kulübüne hem de pato'ya teşekkür ediyorum. pato ile kulübü arasında bir sorun var, biraz zaman istedi. her şey güzel gidiyor. galatasaray transfer yapacak, 10 tane futbolcu ile konuşuyoruz"

"alan, galatasaray'a transfer olmak için elinden geleni yapıyor"

abdurrahim albayrak

galatasaray sözlük'ten alinti.

Ya bunlar sanıyor ki taraftarı hallederiz. Ulan biz ne fener ne beşiktaş taraftarına benzeriz. Öğrenemediniz mi hala ? Hele bi gelmesin forvet bak o zaman sokağa çıkabiliyormusunuz !!

Tehteh burada lafını bende duydum , tehteh sorusu soruldu o burada dedi. Alan , pato yattı mı yoksa iyi mi onu da anlamadım , resmî site olumsuz yazdı . Ne bok oluyor anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan söylüyor, hâla inanan var mı ? Transfer döneminin başlamasına 1 ay varken de anlaştığımız oyuncular var demişti gerçekten inanan en iyi tabirle saftır.

Dubaida bir Aslan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt