Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Abdurrahim'in surat ifadesinden transferin net yattığını düşünüyorum. Yurtiçinden barzonun birine sağlam para bayılacağız, taraftarların yarısı da bu durumu ölümüne savunacak gibi duruyor. Çünkü biatçılık bunu gerektirir.

Ortalık çok karışık. Her an her şey olabilir. Sakin filan olmayın.

Dün gece 4 te yatip simdi kalktim, özet geçebilece var mi? Transfer kapanmış diyorlar
apo dubai'den eli bos dönüyor transfer yatti haberleri cikti.

ardindan istanbula indi. bu arada galatasaray resmi twitter hesabi cok sacma bir aciklama yapti. profesyonel dünya bariyerleri ile karsilastik ama forvet ariyoruz tarzi sacma sapan bir sey yazdilar.

apo ucaktan iner inmez aciklama yapti: alan transferi yatmadi, pato ve alan ile görüsüyoruz, iyi gidiyor her sey dedi.

çıldırdım anasını satayım.yarım saattir bariyerler lafına gülüyorum sinirden :asd::asd:

Şimdi hem alan hemde pato transferleri için uğraşılmış ama son hamle yapılamıyor. Bir yerde tıkanıyoruz. Resmi sitenin bariyer dediği şey, pato için oyuncu ve kulübü arasındaki sorun ve alan için menajeri ve kulübümüz arasındaki sorun. Bana sorarsanız pato işi olmaz. Oyuncunun kulübü ile sorunu kolayca çözülemez. Alan içinse iş menajeri ikna etmeye kslmış. Yani bir ödeme yapılacak menajere buna mecburlar artık. Tetteh için ise alan ve pato transferlerşnin sonucuna göre hareket edilecek. Bence durum böyle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Abdurrahim'in surat ifadesinden transferin net yattığını düşünüyorum. Yurtiçinden barzonun birine sağlam para bayılacağız, taraftarların yarısı da bu durumu ölümüne savunacak gibi duruyor. Çünkü biatçılık bunu gerektirir.
yav transferler yatması niye gs.org'dan olumsuz açıklama yapsınlar ?

apo bizi mal yerine koyuyor

Apo'ya göre Alan transferi için kulübe ve kendisiyle anlaşıldı
Pato ile görüşmeler gayet olumlu gidiyor
Tetteh ise burda

Ama 10 oyuncu ile görüşüyorlar.

E BÖYLEYSE NİYE GS.ORG'DAN AÇIKLAMA YAPTINIZ UMULMADIK BARİYERLER DİYE

Bu kadar yalan söylenilmez. MİLYONLARCA TARAFTARI GERİZEKALI YERİNE KOYUYOR BİR CAHİL DOLMUŞÇU

tetteh burada cekler ile (he türkiyedeler o ayri konu). Tetteh'de galiba nah tette demek istedi

Ulan kulüp başka söylüyor. 2. başkan başka söylüyor. Gazeteciler başka söylüyor. Abdurrahim'in söylediğine göre her şey güllük gülistanlık. Ama yüzünden düşen bin parça. Hastam var ve 3 gündür uyumadım diyor hadi belki ondan yüzü o haldedir diyelim. Ama bu söylediği laflar yalan çıkarsa kendilerinin sonu da gelmiş olacak. Stadyumlarda maç izleyemeyecekler adam akıllı. Bunu da biliyor. İlginç gerçekten. Gazeteciler desen tam tersini söylüyor. Basında konuşulan transferlerin hepsinde sorun çıktığını ve olmayacağını söylüyorlar. Kulüp açıklaması desen o en garibi. Kulüp hem Abdurrahim'i hem basını yalanlamış resmen. Çok garip ********************* çok garip.

Dubai’ye iki kişi gitmediler mi?Albayrak hastası var dönüyorsa,diğer kişi orada mı?

Siteden yapılan açıklamanın hiçbir açıklaması yok.
Bu işin içinde birşeyler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt