Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şu yönden rahatım en azından 15 milyon paramız var iyi kötü ayağı olan birini alırlar...

Gs hesabi kafasına göre twit atacak hali yok. Albayrak belliki transferler olmuyo dedi ve GS hesabıda o mesajı yayınladı. Albayrakta taraftar tepkisinden medyaya göz göre göre yalan söyleyip hala umut tüccarlığı yapıyor.

Transferler yatmış bu çok belli oluyor aponun korkudan sesi titriyor bakalım o kadar parayı kimlere verecekler

Galatasaray, Onyekuru için Everton’la bonservis pazarlığına başladı. Futbolcu da kalmak istiyor.(footballghana)

Yıllar sonra twittera girdim. Sağlı sollu ne varsa yardırıyorum sonraki hedef tribün. Bu yönetim derdest edilmeli sjdj

Fatih Terim'e yazık be yapamayacaksanız bırakın da adam gibi yapacakların önünü tıkamayın

0x0-taraftardan-galatasaray-yonetimine-buyuk-tepki-1548234205212.webp

hazir arap diyarindayken gidip gomisi geri alin bari

Alani niye dovmeye kalkmislar ya cok komik degil mi okuyunca sinirlenemedim :D

Öğlenden sonra kap gelir
Sinan Gümüş ile 5 buçuk yıllık sözleşme imzalandı diye yıllığı 1.6 milyon euro dan.

Bir yerde yalancı var :) ya Apo yada resmi site .. bir an Apo’ya acıyorum acısam mi diye düşündüm tam oralı oluyordum sonra mantigim kafamın zilini çaldı bende Apo’ya devam kufur etmekle meşgulüm su an .. istifa edin lan artık .. bu saatten sonra kim gelirse gelsin rezil olduk elaleme rezilll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt