Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ekstra baskı yapmaya gerek yok, 8 gün kaldı; bırakalım ne yapacaklarsa yapsınlar. Adam gibi santrfor alınmazsa savaş çıkacak zaten.

Rezillik.... bu transfer donemi pato alan sonunda bariyerle gecti gitti bitti

Nereden biliyorsun dondugunu fotograf falan mi dustu?
Videonun başında sol tarafta duran, siyah giyinmiş valizli kişi Şükrü Hanedar maalesef.

şükrü.webp

Apo ağlayacak gibiydi çok panik haldeydi kesinlikle hoca bunları fircalamis hatta sovmus ve tehdit etmiş istifa ederim diye çok belli.
Benim de dusuncem bu. Apo, ftordan fena firca yemis. Yoksa aponun taraftar tepkisini falan zerre umursayacagini sanmam.

Bir de bu aptal niye herkese durmadan teşekkür etti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apo tepkiden korkuyor ya baska bisey deil. Resmi siteyle aponun aciklamalari arasinda alaka bile yok goz gore gore taraftara yalan soyluyorlar. Cikip dogruca olmadi baska isimlere bakacaz deyin nolacak

Göztepe maçının sonucuna göre transfer yaparsak hiç şaşırmam. Kazanırsak adam almayabilir bunlar.

Görebileceğimiz en yalancı adam A.Albayrak camianın içinde. Hayri Kozak bile daha dürüst bu adamdan. Tam bir ikiyüzlü hiçbir şeyi beceremiyor. TR içi transferleri bile fahiş fiyatlarla bitirebilen adamdan yabancı oyuncu bekledik.

Ah Aysal başkan zamanında çektin bu çapsızlara bilemedik değerini.

Ulan apo kendini ne hallere düşürdün yemin ederim vallahi acidim kullandirtiriyorsun kendini ben transfer işinden anlamıyorum diyip gitme bari yazık şükrüde sağdan sağdan kaciyor ama apo ne dediğini bilmiyor korkudan kulüp açıklama yaptimi diyor Alanla kulübüyle anlaştık diyor ordan patoya atliyor resmen panik halinde.

8 gün sonra Eren ve Muğdat çardeşlerimuz temalı bir açıklama görür gibiyim

Şükrü Hanedar dönmüştür. Kesin bilgidir.

Bınlar o 15 milyonu hiç ederse taraftarda bunları hiç eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt