Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı haltı Modeste’de de yaşadı. Ayıptır bir isimle oyalayıp duruyorlar taraftarı.

abdurrahim albayrak; pato, alan bir sonraki uçakta dese görmeden inanmam çünkü güvenirliğini yitirmiştir. Söylediği sözler benin için hiçbir önem arz etmiyor.

Bakin görün bunlar korkudan tetteh için istenen parayı vericekler.

Adebayor icin devreye girsek mi? Gerci basaksehir sampiyonlukta rakibine vermektense kumede kalma mucadelesi veren takima vermeyi tercih eder. Lakin adebayor ayartilirsa neden olmasin.

Bu hikayede adı geçen kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür... Transferin son günlerinde büyük bir kulübün A.Albayrak adlı yöneticisi canlı yayında şöyle bir açıklama yapar:Uykusuz geceler geçirdik,ahhh offf uhhhh. Allah'a şükür Adebayor transferi kulübümüze hayırlı olsun.Bu transferde emeği geçen Göksel başkanım ki İlk görüşmemizde olmaz Abdurrahim demişti.Ona teşekkür ediyorum, Değerli meclis başkanım, büyükşehir belediye başkan adayı, çok değerli bir Galatasaraylı Binali başkanım,ona çok teşekkür ederim.cok yardımcı oldular, Göksel başkanımin inadını kırdılar.Uffffufff zor oldu ama Adebbayur gibi bir dünya yilduzini takımımıza kazandırduk.Hayirli olsun.

Bunlar şimdi gider Diagne'ye parayı gömer. Ha gerçi Diagne iyi bir forvet ama bütün parayı bayılabilirler.

Mayıs ayında kimse tutamaz M.C ve A.A hiç güzel hatırlanmayacak olan bir yönetim olarak defolup gidecekseniz , yahu ben Dursun dönemini beğenmezdim daha beteri varmış:tbr:

Bu arada tettehi begenen arkadaslar rahat olsun birkac gun icinde tetteh gelir. Yuksek bonservis verecekleri ve zamanin kisitli olmasi nedeniyle yaninda baskasi gelmeyebilir. Ha ben kendisini yarim yamalak izledigim bir maci ve videolari neticesinde pek begenmedim ama begenenleriniz var.

Keske Tetteh gelse yine iyidir

Nerden nereye vay be

DxmAq5-XgAAdXG4.jpg

Adamın konuşmalarına bak.. ulen 1 saat pato ile ne konuştun hamsi beyinli..

Bu adam garanti başakşehir in önünü amak istiyor yalaka herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt