- 4 Ağustos 2009
- 92.707
- 74.798
- 5.358
Kalite.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite.
Anlamdigim bir konu var:
Alanla ve kulübüyle anlasilmis daha kimle anlasmak gerek? Esimi acaba...
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
katılıyorum...Bu adamlar Başak’ın önünü açmaya çalışıyor dediğimizde burada saçmalamayın diyenler vardı. Başka açıklaması olamaz bu işin yahu.
Bu saatten sonra tettehe kesin gozuyle bakiyorum. Sparta bunlar bize mecbur kaldilar diye iyice ucmazsa tabi. 8-9 verip seve seve alirlar. Bu iyi mi olur kotu mu olur zaman gosterir.Keske Tetteh gelse yine iyidir
Bu adamlar Başak’ın önünü açmaya çalışıyor dediğimizde burada saçmalamayın diyenler vardı. Başka açıklaması olamaz bu işin yahu.
Bu adamlar Başak’ın önünü açmaya çalışıyor dediğimizde burada saçmalamayın diyenler vardı. Başka açıklaması olamaz bu işin yahu.
lütfü aribogan cok cok kaliteliydi, her yerinden vizyon akiyordu ve her yerede yakisiyordu!Nerden nereye vay be
![]()
adam 4 gündür kimse ile anlaşamıyor. sonra çıkıp dalga geçer gibi herkese teşekkür ediyor. sanki 2 futbolcuyu aldı geldi yanında
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beceriksiz olamazlar mi
lütfü aribogan cok cok kaliteliydi, her yerinden vizyon akiyordu ve her yerede yakisiyordu!
yalakalık genlerine işlemiş adamınadam 4 gündür kimse ile anlaşamıyor. sonra çıkıp dalga geçer gibi herkese teşekkür ediyor. sanki 2 futbolcuyu aldı geldi yanında
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yönetimi eleştiriyorum diye benle laf dalaşına girmiştin , illa her şey kötü olunca mı farkına varıyorsunuz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Art niyet var kesinlikle..Beceriksiz olamazlar mi