Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce Serdar'i neden kadro disi biraktigini aciklasin bi zahmet bütün nedenleri ile.
sana hak vermiyor değilim ama sana serdarı bile sevdirdi kahramanın ettirdi ya su terim antiliği valla bravo :asd:
eminim zamanı gelince belhandayıda sevip sayacaksın tudoruda

gömün 12 milyonu pato'ya. 5 sene oynar bizde.

öbür türlü sampiyon da olamayiz ve sampiyonlar ligi hikaye olur.

sezonu 2. bitirip 43 tane ön elemeden en son hangi türk takimi katilmis sampiyonlar ligine?

Bu saatten sonra

Serdar + Eren + 10m euro diagneyi bari alalim.

Evet saygıdeğer forumdaşlar sadece 5 saat sonra kendimi feda ediyorum.

Hala diyorum ndiaye şşutla savanier ve boştaki Lacina troreyi al devam edelim

Bunlar kendilerini sattı işte baştan tahmin ettiğimiz gibi .. ulan bir Akbil için satılırım lan.. bu kulüp sizi tarihi soytarılar olarak hatırlayacak .. yatacak yeriniz yok !

Apoyu Dubaiya transfer görüşmesi icin göndermek belki de Şampiyonluğu etkileyen bir HATA olmuş. Cenk Ergün yada Bülent Tülün gitseydi, bu iş biterdi. İddia ediyorum, ne Alan nede Pato gelecek artik.

Oyuncuyla kulubüyle anlaştığını söylüyorsun hani kap o zaman? ceza yersin olum kafayı mı yedin sen

Hala diyorum ndiaye şşutla savanier ve boştaki Lacina troreyi al devam edelim

Kardeş alamıyorlar .. mesele isimler değil .. benimde aklıma çok hamle geliyor ama artık kabullenmemiz lazım bunlar beceremiyor .. sorun orda .. görüşme falan yapamıyorlar .. yoksa alınacak çok adam var
Artık şunu bunu daha kolay aliri modundan da çıkabiliriz bunlar için her transfer aynı rezillik

abdulrahim acıklama yapmaktan aciz.onu geç.alan gelir bence ama olmazsa da defrel ve pato gelmeli.defrel saglam transfer olur.

sana hak vermiyor değilim ama sana serdarı bile sevdirdi kahramanın ettirdi ya su terim antiliği valla bravo :asd:
eminim zamanı gelince belhandayıda sevip sayacaksın tudoruda

Böyle imali seyler yazman cok gereksiz.

Kac defa yazdim ben Serdari sevmiyorum diye kahramanim falan de degil ama bu adam takimdaki en iyi yerli oyuncu bunu inkar edecek kadar da nefret etmiyorum Serdar dan, durduk yere olayi bu yola basvurarak halledip yeni bir transfer daha gerektirilmesini sacma buluyorum. Sezon sonuna kadar az cok oynat kullan sonra ne halt yiyorsan ye lafim ona. Durduk yere stopere 4 Milyon harcadik bu yüzden, o parayi forvet icin kullansalardi belki daha önceden forvet almis olurduk simdiye kadar.

Terim'e laf atmak icin Serdar'i sevmis olsam, bu mantigin ile Eren'i de kadro disi birakti diye Eren'i de sevmem gerekmiyor mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt