Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi de şöyle bişey var.transfer görüşmeleri yapmak için dubaiye gidilmiş.illa alan ve patoyla ya da diğer çinde ilgilendiğimiz futbolcularla dönmek zorundalar mı?transfer bitirilmek için adım atılmıs olsun ,yeter.fazla şey bekliyosunuz
1 hafta kaldı sergen farkında mısın. göztepe maçına yetiştiremediler puan kaybedersek o transferlerin bi anlamı kalmaz zaten

Paramızla rezil oluyoruz. 16milyon € ya kadro kurulur biz 1 forvet alamıyoruz.

Hadi açıklayın Pato'yu...

yav gidip onuachuyu alsinlar ne diye hayallere kapilip duruyoruz. Adam yerden havadan her turlu is yapar 3-4e kapatirsin

alan olur,bu saatten sonra bi çakal menajerle yatmaz o iş.ki bu menajer olayı dogru mu bilmiyoruz.medya sizi maymun ettiği ve kullandıgı için,herseye inanıyosunuz

Bu soytarı bile gevşek gevşek konuşuyo forvet alamamamız hakkında
EF06C53C-F9EE-442D-97B6-1ACCB18BABD6.webp
:tbr:

Arkadaslar uygulamayi kullaniyorum, bu konuyu takip ediyorum (o secenegi secip) buraya atilan bütün yorumlar bildirimle telefonuma geliyor bunu nasıl engelleyebilirim? Telefonuma bildirim olarak beni yorumda etiketleyen veya bana yazildiginda düşsün istiyorum

Edit: tamam buldum:)

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo ne olacak .. profil fotondaki elemana mobing uygulayarak zorla tekmeyi koyacaklar .. forvetsiz sezona gireceğiz büyük ihtimal .. yönetim ve resmi site birbirinden habersiz başka haberler veriyor
Bukadar kısacası .. yoksa hersey güzel nolsun ki
Koskoca kulübün >{*|+|#]##\*}£ ediyorlar okadar.. susup izleyecgiz galiba

sakin olalim cokta olumsuz konusmamis beygirci. 31.1 o transferler gelmesin o zaman görecek zaten ne olacagini. olan takima ve hocaya olcak orasi ayri.

keske agustosta uefa fffp nedeniyle 1 sene transfer yasagi getirseydi de bu gunleri gormeseydik

Ozanı niye sattınız ahlaksızlar ulan elinizde sıcak para var siz beceriksiz değilsiniz siz ihanet ediyorsunuz. Allah belanızı versin eğer çıkarlarınız uğruna şampiyonluğu sattıysanız ALLAH belanızı versin inşallah

Göztepe maçındaki olası puan kaybına zemin hazirliyorlar başkada amaçları yok

Böyle imali seyler yazman cok gereksiz.

Kac defa yazdim ben Serdari sevmiyorum diye kahramanim falan de degil ama bu adam takimdaki en iyi yerli oyuncu bunu inkar edecek kadar da nefret etmiyorum Serdar dan, durduk yere olayi bu yola basvurarak halledip yeni bir transfer daha gerektirilmesini sacma buluyorum. Sezon sonuna kadar az cok oynat kullan sonra ne halt yiyorsan ye lafim ona. Durduk yere stopere 4 Milyon harcadik bu yüzden, o parayi forvet icin kullansalardi belki daha önceden forvet almis olurduk simdiye kadar.

Terim'e laf atmak icin Serdar'i sevmis olsam, bu mantigin ile Eren'i de kadro disi birakti diye Eren'i de sevmem gerekmiyor mu.
Ima degil baya baya soyluyorum iste.
Hak verdigim kisimlar var demistim zaten.
Eren konusu icinse forvet alinmassa o da kahramanin olacak degere binecek dogal olarak belhanda ve tudor ornegini o yuzden soyledim.
Serdarda serdar serdarda serdar hani bunu surekli dile getiren normal birisi olsa neysede senin gibi serdara susuzluktan geberse bi yudum vermiyecek birinin "surekli soylemesi" pek masum gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt