Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Az kaldı ana avrat dümdüz giriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi güzel söylüyosun ama bende şunları söyleyimSatilacak adam takimin 11ine ilk yazilan adam degil, eren serdar ikilisidir. Bu üçünü toplam 20ye getirecegine gelecegi olan birine 10 milyon ver daha iyi bana kalirsa
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdürrahim demiş ki birkaç oyuncuyu birkaç gün içinde açıklayacağız. Bu önemli.yok eli boş döndü,yok ucakta kimse yok.yoksa yok kardeşim.forvetler gelsin de 3 gün sonra olsun bu
aynen,burak elmasın da dediği gibi teşekkür ediyosa transferler olumlu sonuclanmıs,detaylar kalmıs gibiAbdürrahim demiş ki birkaç oyuncuyu birkaç gün içinde açıklayacağız. Bu önemli.
Sana masum gelmemesi beni alakadar etmez acikcasi, ben nedenleri ile yeterince dile getirdim neden Serdar konusunu sacma buldugumu. Serdar varken bile bize stoper lazimdi Ozan gittikten sonra, Serdar da kadro disi kalinca 2 stoper takviyesi gerekir hala geldi.
Tudor ve Belhanda örnekleri de asiri komik ve gerceklikten epey uzak.
Adamlar zaten futbolcu transfer edemiyor bunu herkes görüyor, durduk yere gerekli olan takviyelere yeni bir tanesini ekliyor hem de sebebini dogru dürüst aciklamadan.
Belhanda dan bahsetmisken, bu adam kac kere takimi yüz üstü birakti vurdumduymaz ve laubali hareketleriyle. Adama bir kere bile yaptirim uygulanmadi bundan dolayi, 200 bin ceza kestiler diyorlardi ama onu da haberlere göre affetmisler takim icin o kadar önemli bir futbolcu ki ne yapsa mübah.
hani daha ötesi yok.bişey bilmediginden sallamıs.çin kulübünün forvet alma durumu 1 aydır var,böyle adamlara itibar etmeyinVideoda Haluk Yürekli Çin kulübü forvet transferi gerçekleştirirse Alan'ı bırakacaklar diyor TAM ANLAMIYLA REZALET...
Sallayan kim?bişey bilmediginden sallamıs.çin kulübünün forvet alma durumu 1 aydır var,böyle adamlara itibar etmeyin