Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangından mal kaçırır gibi Ozanı sattılar madem transfer yapamican tok satıcı olsana 30 yaşındaki adamı kaç aydır alamıyoz adamlara 18 yaşındaki alt yapıdan cıkan cevherimizi 2 günde veriyoruz. Beyinsizler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes bizim gibi amatör dengesiz beyinsiz degil ki forvet almadan as forvetini gondersin, imkansız bu saatten sonra alan

Satilacak adam takimin 11ine ilk yazilan adam degil, eren serdar ikilisidir. Bu üçünü toplam 20ye getirecegine gelecegi olan birine 10 milyon ver daha iyi bana kalirsa

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi güzel söylüyosun ama bende şunları söyleyim
1-ilk 11 e yazılacak ilk kişi belhanda değil aylardır belhanda yokken keçiöreni bile zor yendik geyiği yapıldı dün boluyu o varken tartışılacak penaltıyla yendik boluya karşı bile varlık gösteremedi biz naptık gençleri kötüledik..
2-serdar ve ereni kaç paraya satmayı düşünüyosun bide kontenjan durumundan dolayı 1 gidecek 3 gelecek donk için 8 milyon teklif varsa oda gidebilir..
3-20 milyona 3 adam getirebilcekken 10 milyona 1 kişiyi getir diyosan oda saçma olur
son olarak iki kadro yazıyım hangisi şampiyon olur sence
------------muslera------------- ----------muslera----------
mariano maicon marcao yuto mariano maicon marcao yuto
--------fernando ndiaye----------- --------fernando ndiye------
feghouli----pato-------onyekuru feghouli-----belhanda---onyekuru
------------alan(tetteh)yedek --------------sinan(muğdat)yedek
yada şöyle yap ikinci kadroya alan yaz sence hangi kadro daha iyi ve şampiyonluğa daha yakın..

Bu donem hayirlisiyla bir bitsin ondan sonra bu kulup bir daha çin lafini aklini bile getirmesin. Iki donemdir çin çin diye diye mal gibi kaldik.

bence de transferler bitmek üzere ama kulübün ciddi bi iletişimsizliği var

Apoyun azindan cikan lafa innamazdim. Bunlar kim, 10 alternatif aday kim ya. Inanan varmi birisi buna?

Ha alternatifler Adem Büyük, Umut Bulut falansa inanirim.

Adam patoyla görmüş görüşmeler doğruymuş Allahım pato gibi bir fırsat var ama şu çapsız görevlendiriliyor.

bunlar belhandayı son günlerde gönderip bi de savanier için eziyet cektirecekler.şu alan ve pato bi acıklansın,görürsünüz

Çin transfer dönemi 28 şubatta bitiyormuş bekleyin bakalım beceriksizler

Sana masum gelmemesi beni alakadar etmez acikcasi, ben nedenleri ile yeterince dile getirdim neden Serdar konusunu sacma buldugumu. Serdar varken bile bize stoper lazimdi Ozan gittikten sonra, Serdar da kadro disi kalinca 2 stoper takviyesi gerekir hala geldi.

Tudor ve Belhanda örnekleri de asiri komik ve gerceklikten epey uzak.

Adamlar zaten futbolcu transfer edemiyor bunu herkes görüyor, durduk yere gerekli olan takviyelere yeni bir tanesini ekliyor hem de sebebini dogru dürüst aciklamadan.

Belhanda dan bahsetmisken, bu adam kac kere takimi yüz üstü birakti vurdumduymaz ve laubali hareketleriyle. Adama bir kere bile yaptirim uygulanmadi bundan dolayi, 200 bin ceza kestiler diyorlardi ama onu da haberlere göre affetmisler takim icin o kadar önemli bir futbolcu ki ne yapsa mübah.

rikerink ve mancini dönemlerini özellikle rikenrkle alakalı yorumlarını cok net hatırladığm için acayip geliyor su hallerin.
herseyı gectım yeri geldi tffyı bıle akladın tüm suc onlarınmı diye :asd: hani daha ötesi yok.
bugnki tavırlarına bakarsak tudor ve belhanda orneklerıne bugün gül tabi yarın onlarda kahramanın olunca görürüz.

serdar konusunda daha ne sebep duymak görmek istiyorsun onu anlamıyorum bende adam fenerle görüşüyor son maç öncesi hastayım diyip gidiyor terimin bahaneleri bunlar işte bunu ve sakatlık olayına kafayı takmış daha ne duymak istiyorsun serdar ana bacı sövdü adam da zaten tipte var kıskanıyorum o yuzden istemiyorum egom bunu gerektırıyor falan mı demesini bekliyorsun. tekrar dıyorum hak verdiğim bazı kısımlar var sana bende bu olayın gereksız uzadığını dusunuyorum
ama ortadada nedenler var zaten

belhanda içinse napsın işte kadro dısı bıraksa ceza verse değere biniyor birden milletin kahramanı oluyorlar kimi isimler bi kahraman daha yaratmanın anlamı yok diye cezasını kaldırmıs olmalılar. bu klasik cahil tr taraftarına mustahak dimi karşim

Ah ulan alan-pato gelse ne guzel olur ya dusunemiyorum bile.Belki klup uzadigi icin bariyerler var demistir olumsuz oldugu icin degil de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt