Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Son 2.30 saat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lutfu bey herkesin kendine gore bariyer anlayisi var. menajerler sorun sanirsam
alan douglasin menajerlerinden biri baki mercimek diyorlar besiktasli. gerci o da menajer mi bilmiyorum. satisiyla ilgileniyormus
inşallah bariyer mizahı 1-2 saate biter, hozaaam ile gelen albayrak mizahları baydı artık![]()
Ozaman bu transferleri gerceklestirmemek icin birileri Baki Mercimek e talimat verme olasiligi varmi sizce. Mesela Galatasaray in onunu kesmek icin ve Basaksehiri sampiyon yapmak icin. Ben ciddi ciddi bunu dusunmeye basladim.
Baslatmayin su 19:05 sacmaliginaSon 2.30 saat
Bu gidisle ope ope hemdeHakan Ünsal’dan flaş açıklama: “Galatasaray’da yönetim görevi bırakabilir” (Ajansspor)
Sakin ol 19.05 diye bir saçmalıktan bahsetmiyorumBaslatmayin su 19:05 sacmaligina
Cmtesi Hoca aciklama felan yapar
Ondan sonra szalai, Cornelius felan h.o. (OLURSA)
Mümkün değil bırakmazlar namussuzlarHakan Ünsal’dan flaş açıklama: “Galatasaray’da yönetim görevi bırakabilir” (Ajansspor)
albayrak mizahları *gibi* yazacaktımbariyer lafi aponun degilki
Yemin billah kufur edecegim. Oyle kufur ederim ki forumu Kapatma zorunda kalirlar. Hele bu olsunAlani fener istiyormus trtsporda suan
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi