Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu alana bir cevap yazın...aspora göre menecer işi bozıyor trtspora göre fener de istiyor bu nasıl iş yani ortalık dedikodudan geçilmiyot. futbolcu menecerine söz geçiremiyormuymuş veya fener başka oyucu kalmamoş gibi bizim ilgilendiğimiz oyuncuya mı salça oluyormuş

lutfu bey herkesin kendine gore bariyer anlayisi var. menajerler sorun sanirsam

alan douglasin menajerlerinden biri baki mercimek diyorlar besiktasli. gerci o da menajer mi bilmiyorum. satisiyla ilgileniyormus

Ozaman bu transferleri gerceklestirmemek icin birileri Baki Mercimek e talimat verme olasiligi varmi sizce. Mesela Galatasaray in onunu kesmek icin ve Basaksehiri sampiyon yapmak icin. Ben ciddi ciddi bunu dusunmeye basladim.

Albayrak sürekli yalan söyleyen biri. Gevelediği hiçbir şeye inanmayın.

Havaalanında yüzü momor bir halde oyuncu ile anlaştık, problem yok diyerek yine yalan söyledi.

apo suan uykuya daldi. ruyasinda transfer yapiyor.

Ozaman bu transferleri gerceklestirmemek icin birileri Baki Mercimek e talimat verme olasiligi varmi sizce. Mesela Galatasaray in onunu kesmek icin ve Basaksehiri sampiyon yapmak icin. Ben ciddi ciddi bunu dusunmeye basladim.

kesinlikle baki mercimek uzerinden yurutulen bir operasyon soz konusu

Fener Alan'ı alamaz sezon başında da yaptıkları gibi fiyat yükseltip işimizi bozmaya çalışıyorlardır en fazla. Ndiaye ve Emre Akbaba da yaptıkları gibi aynı. O yüzden beter olsun Ali Koç.

Şuna bakıp içinin yağları erimeyen var mı? Adeta bir rönesans tablosu

ali.webp

Hakan Ünsal’dan flaş açıklama: “Galatasaray’da yönetim görevi bırakabilir” (Ajansspor)

DENKLEM'i cözdüm beyler:

Forvet'in ingilizcesi Forward -> FC Forward Morges (Isvicre 5. Lig Takimi)

bu takimda Jerome Barrier adinda sagbek oyuncusunun pesindeymis abdurrahim. Isvicrenin avrupa kitasinda oldugunu Dubai'deyken fark edince, atlamis ucaga dönmüs avrupaya.

ne kadar salagiz biz yahu, niye anlamiyoruz abdurrahimi...

Jérôme Barrier - Spielerprofil 18/19

Bariyerrrrrrr istifaaaaaaaaaaaaaaaa

Goulart da olurmuş aslında. Palmeiras opsiyonlu kiralamış. Futbolcunun yıllık ücretinin %80'ini Guangzhou %20'sini Palmeiras ödeyecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt