- 4 Ağustos 2009
- 92.734
- 74.830
- 5.358
Orconun dalga gecer gibi koydugu fotoya bak.
Adamın ne suçu var lan herkes tweet altına ana avrat dümdüz gitmiş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orconun dalga gecer gibi koydugu fotoya bak.
Adamın ne suçu var lan herkes tweet altına ana avrat dümdüz gitmiş![]()
rdasim alan ve pato olmayınca asıl alelacele transferleri şimdi yapacaklar malesefOlsun ya. Rahatim ben hala. Oyle alelacele transferler yapilmasina karsiyim. Sabrin sonu selamettir. Persembeye kadar vakit var, haftaya yani. Umudumu yitirmedim henuz hala.
Cok uzun bir sure 8 gun transferler icin. Onemli olan dogru topcuyu almak. Cikar oynar topunu takir takir, adaptasyon sureci falan yalan. Ucunda sampiyonluk olan bir yola giriyoruz. Karsimizda pek cok engel var. Lafi daha fazla uzatmayayim. Abdurrahim Albayrak eminim elinden geleni yapiyordur. Rizeliye sevgimiz sonsuz. Isin sonunda yine sampiyon yapacak.
İkiside gelsin. İşte böyle kardeşim dünyada başka forvetmi yok. Babacar gelsin diagne yi aratmazSON DAKİKA |
Galatasaray forvet bölgesi için Babacar ve Defrel için resmi görüşmelere başladı.
(@ErhanKaanAdgzl )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Defrel ve Babacar konum İtalya ve bir son dakika transferi gibi
---Geçmişe gidiliyor----
Sonuç bulundu: Pandev ve Dzemali
Usta yazdığın şeyi göremedim editlemişsin. Ama yine de beğendim. Bu kadar beğeni aldığına göre kesin küfürdür. Ağzına sağlık.
rdasim alan ve pato olmayınca asıl alelacele transferleri şimdi yapacaklar malesef
abdurrahim tam 1 transfer cambazı. Onun için önemli değil bu bir tesekkurune bakar kralındefrel zaten kiralık değil mi nasıl alcaz
bu işler böyle. albayrak gibilere pabuç bırakırlar mı bu piyasada her köşeyi çakallar tutmuş. ver bu mendes çetesine 1-2 milyon anında 2 tane forveti koyarlar önüne. transfer piyasası tamamen çeteleşme içindeKrala 3-5 bir seyler verin.Yarin ucaklar insin.
![]()
Babacar doukaranin diagnenin fiziğiyle iş yaptığı ligi öttürur gercekten inanilmaz kuvvetli ve ayaklari da hic fena olmayan bir adamdir geçen gun önermiştimDefrel sampiyon yapar. Babacar'i hic dogru duzgun izlemedim ama FM efsanesi.
Defrel - Babacar pakedi yeterlidir.
defrel zaten kiralık değil mi nasıl alcaz
yav yok ne imza parasi 5i . Alamadik boklayalim nasilsa kamil taraftar yiyor diye 5 milyon istedi yavsak haberi pompalamasi bu.
alamayacaz yaniOnce Sampdoria ikna edilecek kiralik sozlesmesi feshedilecek
Sonra Roma ikna edilecek bir bonservis bedelinde el sikisilacak
Sonra oyuncu ikna edilecek menajeriyle birlikte
Babacar doukaranin diagnenin fiziğiyle iş yaptığı ligi öttürur gercekten inanilmaz kuvvetli ve ayaklari da hic fena olmayan bir adamdir geçen gun önermiştim
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalniz onlar bitikti bunlar degil
Zaten bence bu ikiliyi getirmek Pato + Alan'i getirmekten daha zor