Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun ya. Rahatim ben hala. Oyle alelacele transferler yapilmasina karsiyim. Sabrin sonu selamettir. Persembeye kadar vakit var, haftaya yani. Umudumu yitirmedim henuz hala.

Cok uzun bir sure 8 gun transferler icin. Onemli olan dogru topcuyu almak. Cikar oynar topunu takir takir, adaptasyon sureci falan yalan. Ucunda sampiyonluk olan bir yola giriyoruz. Karsimizda pek cok engel var. Lafi daha fazla uzatmayayim. Abdurrahim Albayrak eminim elinden geleni yapiyordur. Rizeliye sevgimiz sonsuz. Isin sonunda yine sampiyon yapacak.
rdasim alan ve pato olmayınca asıl alelacele transferleri şimdi yapacaklar malesef

Benjamin Tetteh’nin menajeri Sascha Empacher: "Tetteh, Galatasaray’ı çok istiyor. Biz elimizden geleni yaptık ve Galatasaray'la anlaştık, artık son söz Sparta Prag’ta. Galatasaray’ın teklifi biraz aşağıda kaldı fakat arada uçurum yok, iki taraf da anlaşmaya çok yakın." (Akşam) Galatasaray Video on Twitter

Krala 3-5 bir seyler verin.Yarin ucaklar insin.

images
bu işler böyle. albayrak gibilere pabuç bırakırlar mı bu piyasada her köşeyi çakallar tutmuş. ver bu mendes çetesine 1-2 milyon anında 2 tane forveti koyarlar önüne. transfer piyasası tamamen çeteleşme içinde

bu rizespor 19 yabancıya lisans çıkarmış.yasak değil mi yaw oha

2 forvet dışında defans ve kanatada ihtiyaç var dün gördük yedekten gelip oyunu degiştircek adam yok takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt