Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu kimi alıyoz şimdi anlamadım ben. Bana bu iş göztepe maçının sonucuna göre yapılacak gibi geliyor

Tutskijanczeki alırız bu saatten sonra .. reziller .. ulan bunalıma girdim yemin ederim lan .. bu nedir ..

Bu Alan'la kavga eden protez saç kullanan menajer bozuntusu ne ayak ya

Beyler Kızmayın bana ama Abdurrahim ALBAYRAK hangi mantıkla transfer işine bakıyor herifin yurt dışı ile ilgili CV si ne Dünya futbol piyasası ile ne baglantıları var gerçekten amatörce işler Haldun ÜSTÜNEL gibi CenkERGÜN gibi adamlar varken bunlarn eden kullanılmaz gercekten ve gercekten bizim camia ya yakışmayan AMATÖRCE işler YAZIK GÜNAH
Bunu dedin diye kizilmaz alnından öpülür

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öğleyin Apo Alan’la ve kulübüyle anlaştık olumsuz bir durum yok diye açıklama yapıyor.
Akşama Alan olmadı haberi geliyor.
Ulan sizin yapacağınız işe soxam. Söylediğiniz yalana soxam.
Bariyerlere gelesiniz inşallah

Adı sık sık Çin kulübü G.Evergrande ile anılan Eren Derdiyok'un sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalıp parasını alacağı öğrenildi. (Akşam) GS Statistic on Twitter

Ulan bu seviyede futbolcuların neden Türkiye temsilcileri olur lann.. he alaka ??‍♂️

Fatti Hozam bariyer çıktu Ela’n yerine Murici yi alayim mu ?

eren+serdar+15m para verip trezege+diagne yapalım bu kabus bitsin

Aysal gibi başkan şunları yapsa ortalığı ayağa kaldıracak FT şimdi neden susuyor???

Çünkü bu işin sonunda kendisine birşey olmayacağını başarısızlığın yönetime kalacağını biliyor ayrıca m. Cengizin terimi şutlayamaya gücü yetmeyeceğini çok iyi bildiği için

Belki de korkup alan ve pato için parayı gömerler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt