Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Turhan: "Abdurrahim Albayrak havaalanına inince kulübün açıklamasından haberdar değil. Oyuncuyu almaya gidiyor, 'anlaştık, sıkıntı yok' diyor, kulüpten de bariyerler açıklaması geliyor. Problem var belli. Beceremedik deyin. Zaten önceden de becerememiştiniz." (Life Plus)

kralspor1899.jpg

16 milyonu Pato'ya göm lan Apooo ayar etmeyin taraftarı.

Belki de korkup alan ve pato için parayı gömerler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis bunlarda korku fln kalmamış .. korku olsa o uçaktan dallama gibi inip de taze taze ağlayarak açıklama yapmaz .. yüzsüzler sorun orda .. yüzsüz insan böyle tepkilerden Korkmaz

Adam transferi yapacak kişi. Muhabire soruyor ''Bir sorun çıkmış, kulüp açıklama yapmış galiba bilmiyorum'' diye :red: Senin ben yalanlarını be Apo...

Beyler Kızmayın bana ama Abdurrahim ALBAYRAK hangi mantıkla transfer işine bakıyor herifin yurt dışı ile ilgili CV si ne Dünya futbol piyasası ile ne baglantıları var gerçekten amatörce işler Haldun ÜSTÜNEL gibi CenkERGÜN gibi adamlar varken bunlarn eden kullanılmaz gercekten ve gercekten bizim camia ya yakışmayan AMATÖRCE işler YAZIK GÜNAH
Fatih Terim diger 2siyle calismaz, on abdurrahim gibi yalakalar lazim ne yapsin profesyonelligi

Babacar'da Defrel'de kolpa kulüpleri bırakmaz. Bu saatten sonra anca Doukara'yı alırsın onu da Bülent kaptan acıyıp verirse.

Beyler Kızmayın bana ama Abdurrahim ALBAYRAK hangi mantıkla transfer işine bakıyor herifin yurt dışı ile ilgili CV si ne Dünya futbol piyasası ile ne baglantıları var gerçekten amatörce işler Haldun ÜSTÜNEL gibi CenkERGÜN gibi adamlar varken bunlarn eden kullanılmaz gercekten ve gercekten bizim camia ya yakışmayan AMATÖRCE işler YAZIK GÜNAH

Belki 50 defa yazdık, transfer işlerinden sorumlu sportif direktör olarak Drogba, Sneijder gibi biri olmalı kulup içinde.. Bir futbolcuyla görüşmeye 1-0 önde baslarsın.. Apo ile boyle rezil olursun işte..

Albayrak gidersi cengiz ve terimin arasi bozulur ikisinden biri istifa eder. Buraya yaziyorum. Unal aysal doneminde de oyle olmustu, once abdulrahim gitti, sonra eleman tartismasi. Terim gitti, ardindan Unal aysal. Terim ile calisiyorsan abdulrahimin i love u hodzam yalakaligi lazim oluyor genellikle yoksa is yurumuyor malesef.

Albayrak giderse M. Cengiz de gider,kalamaz orada.

simdi bir sorun daha var. diyelim ki alan geldi. iyi oynar mi bizde?

verim alacagimizi bilecegimiz adamlara yönelsek daha mantikli olur. mesela patoyu alirsak kesin faydalaniriz.

Bony ye çökelim hacı abiler harbiden çökelim bony ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt