- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Bu saatten sonra herhangi bir takımın iyi oyuncusu bırakması için DELİRMİŞ olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olacakları söyliyim.27-28 ocak gibi Prag'a giderler.Prag 15 ister geri dönerler.Eren derdiyok affedilir.Babacar ve Defrel çok zor. Tetteh'e 10m euro basmaya mecbur kalacaklar. Prag bu süreci ön gördüğünden 5m euroluk adam için 10 istiyor.
35 yaşındayım, kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım... bu kadar rezillik görmedim
bulent tulun beyfendi ile goreve dâvet edelim
Kabul edin lesler
imza parasida isteyebilir
En kilit parcasi diego Costa idi.bombok dediğin adam şampiyonluğun en kilit parçasıydı 2 sene önce
Genelde bek oynatilan adamdan kac gol bekliyorsun reyiz. Diger transferlerine bende bok attim ama bu herif farkli tarzi bizim ligde is yapan tarz ve sagbek oynayacaklardir. Eger 3-5-2ye gececek b.ihtimal ersun kanadı komple buna verecek.Bu Fener’in aldığı Moses adındaki topçuyu övmeler erken başlamış.
Bu lavuk son 7 senede 5 gol atmış.İnanmayan gidip bakabilir.
Ayew geldiğinde forum Fener’i kesin şampiyon ilan etmişti.
Bu sefer bu eleman kesin küme düşürür.
Olacakları söyliyim.27-28 ocak gibi Prag'a giderler.Prag 15 ister geri dönerler.Eren derdiyok affedilir.
Can Çobanoğlu,milli takim.eski sportisnisler.direktoru gibiydi Turk futbol dünyasında ciddi adi vardirKim bu eleman?