Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi aldılar otele kadar bilmem ne bu mu transferi yapacak yöneticimiz bu ne rezillik ya. Kimlere kaldı koca Galatasaray bu adamların ne vizyonu ne yurtdışı tecrübesi var da bu noktalarda transferi yönetiyorlar şaka gibi..

Pato denilen adam yıllık 9 milyon euro net alıyor bu ekonomide bu mu ilgilendiğimiz adam, bu ne saçma bir yönetim arkadaş ya, taraftarın bu tepkisizliğinide anlamak güç. İstifa etmeliler her ne olursa olsun.

Abdurrahim Albayrak taraftarın en çok sevdiği isimlerden biriydi geçen seneye kadar.Takımı için adamın kalbi tuttu hastaneye kaldırılmıştı...Şimdi ise yazık etti kendine sana kim dedi transfer komitesinin başına geç..Tüm kredisini tüketti eksiye bile geçti

Genelde bek oynatilan adamdan kac gol bekliyorsun reyiz. Diger transferlerine bende bok attim ama bu herif farkli tarzi bizim ligde is yapan tarz ve sagbek oynayacaklardir. Eger 3-5-2ye gececek b.ihtimal ersun kanadı komple buna verecek.
Burada genellikle sağ açık ve kanat olarak söylendiği için öyle yazdım.
Daha önce hiç seyretmediğim için klasik 7 numara gibi algıladım.
Ancak Ersun 3-5-2 oynatacaksa Fener iyice yandı demektir.
Onu oynayacak oyuncu yapısı yok Fener’de.ismail Kuşbaşı ile olacak işler değil.

Yonetim adam degilsiniz, ozelikle by albayraki gorunce midem agriyor. Okadar yalan soyluyorlarki, kendileri bile inaniyorlar soylediklerine.

Bi gozunuzun onune getirin, masada pato, menejeri ve albayrak pazarlik yapiyor. Dusunebiliyormusunuz bu kabus senaryoyu? Albayrak denen hirbo manavla elma icin pazarlik yapamaz, okadar zormu transfer icin birini bulmak? Neden bu albayrak denen hiyartooo transfer gorusmelerini yapiyor?

Taraftar cok pis ofkeli bu albayraka, ozelikle ben onlardanim

Pato
. Alan
Teteh....

Tamam iyi isimler güzel ama takımın bu saate halen santroforu yok yahu. 2-3 alacam diyorsun bari 4 yap ki bu 4dü hemen al. Genç kimsenin bilmediği Scout birisini bul getir de takımın santroforu olsun be ve belki de tutar kim bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt