Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Yarin Alan
Goztepe galibiyeti sonrasi Pato
Nasil olurdu
Ve saat çalar uyanır ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin Alan
Nasil olurdu
Kufurmu serbest olacak yarın akşam Mehmet ? Taraftar rahatlamaya başladı ama 31inde asıl boşalma olacakYarın akşam rahatlayacaz.
Fener ne yaparsa yapsin en iyi ihtimal ligi 10. bitirecek zaten ama bu aldıkları adam harbi iyi fakat verecekleri maaş felaket ötesi yillik verdikleri maas hocalar dahil 80 milyon euroya yaklasacak 2 seneye iflas eder bunlarBurada genellikle sağ açık ve kanat olarak söylendiği için öyle yazdım.
Daha önce hiç seyretmediğim için klasik 7 numara gibi algıladım.
Ancak Ersun 3-5-2 oynatacaksa Fener iyice yandı demektir.
Onu oynayacak oyuncu yapısı yok Fener’de.ismail Kuşbaşı ile olacak işler değil.
ben varım 190 a 100kg.balikesirdeki BELECK denen herifi alalim 190 boy en az 125 kilo herif
Yarin Alan
Nasil olurdu
Yarın akşama kadar 2 transfer açıklanacak gibime geliyor, isimler tatmin eder etmez onu bilemiyorum.Kufurmu serbest olacak yarın akşam Mehmet ? Taraftar rahatlamaya başladı ama 31inde asıl boşalma olacak
Kariya mi gidiyoruz agabeyYarın akşam rahatlayacaz.
Böyle şeyler yazmayın yav soyadını bilmiyorum Ömer diye bir renktaş var yüreğine inecek sinirleniyor çok.Kariya mi gidiyoruz agabey
Kariya mi gidiyoruz agabey
En büyük sorumlu Mustafa Cengiz!!Bu Abdurrahim e de çok kızamıyorum. Adamın kapasitesi görgüsü bilgisi vizyonu belli. Böyle bir adama tüm transfer görüşmelerini yaptıran, sürekli taraftarın önüne süren M.Cengiz tek sorumludur..
@Ömer VirginBöyle şeyler yazmayın yav soyadını bilmiyorum Ömer diye bir renktaş var yüreğine inecek sinirleniyor çok.![]()
bu kadar sürede bulunamaması çok anormal değil. malezya uçağı dahi üzerinden neredeyse 5 sene geçmesine rağmen bulunamadı. bu daha da ufak bir uçak. anca ara ara parçaları bulunur. ana iskelet muhtemelen bulunmazColin Kazim-Richards
Verified account
@ColinKazim
3m3 minutes ago
More
This is a fucking joke we are in 2019 got all sorts of technology and we can’t find this mans plane!! Emiliano Sala you and you’re family will be in my prays tonight!!!
nerde bu plane
Böyle şeyler yazmayın yav soyadını bilmiyorum Ömer diye bir renktaş var yüreğine inecek sinirleniyor çok.![]()