Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolombiya’dan iyi forvet çıkıyor. Gidin Kolombiya takımlarında iki forvet alın gelin ucuza en azından bunu yapın be.

oysa çıkıp şunu deseler
"evet oyuncu sattık ve gelir elde ettik ama mali durum kötü uygun bir genç forvet alıp geri kalan parayı alt yapıya harcayacağız"
kimse bu kadar gerilmezdi.

Tetteh deniyor. Önceki mesajımda bahsettiğim ''2-3 milyonluk futbolcu'' tanımlamasını karşılayıp karşılamayacağından emin değilim!. Sparta ve bizden başka kimsenin umurunda olduğunu da sanmıyorum. Tetteh olmaz bir başkası ve daha iyisi olur; illaki uygun fiyatlı, işe yarar oyuncular bulunur. İşi bilene, aramasını bilene...

Arkadaslar şu transfermarket değerlerine bakıp değerlendirme yapmayın derim nacizane. Orada 2m yazıyor olabilir. Biz değer yazmayan Ozanı kaça verdik? Düşün sen Prag da yaşıyorsun sana Ozan kabak desek Sparta Prag alıyor desek Ne yapacaksın hemen Semihten pay biçeceksin en fazla 2-3 m dersin oda en iyi ihtimal. Tetteh için 8-10m euronun fazla olduğuna bende hemfikirim fakat kusura bakmayın 2 yede vermezler. yönetimde buşekil düşünüp gitti ise alamamaları doğal.

Adama 7,5 m euro vermişler bizimkiler onlarda kabul etmiş. Sonra nedense vazgeçmiş yönetim . Bence ozandan para alınca birden Pato ooooo kesin alırız havasına girdiler. Sonradan tamam olur alalım demişler bu seferde onlar 10 istemiş. Benim okuduklarım bu doğrultuda

62af0b2036d840bd32559f899154b804.jpeg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Küfürle işim olmaz ama küfürbazlar için biraz açman gerekiyor sanki!:unsure:; direkt sana küfredeceklerse büyük fedakarlık yapıyorsun ama tatmin edici bulmayabilirler küfürbaz renkdaşlarımız. Kulüp yönetimine edilen küfürleri sana iletmeleri de anlamsız ve yine tatmin edicilikten uzak olacaktır:cool:...
Sevabiyla, günahiyla 4 ay sonra tam 7 senelik yönetici olacagim reis. Haliyle cok küfür edildi, aciktan ve özelden. Bir süre sonra fazla takmiyorsun dogal olarak.

yemin ediyorum bu forumdan bir komite kursaydık abdürrahim ,hanedar ve cengiz üçlüsünden çok daha iyi transfer hamleleri yapardık hem alışta hem satışta

Galatasaray’ın L.Adriano ile ilgilendiğine dair haberlere Spartak Moskova: “Son günlerde basında Ze Luis ve Luiz Adriano'nun satılacağı yönünde haberler yer almaktadır. Taraftarlarımızın endişe etmemesini istiyoruz. Bu iki futbolcumuza da güveniyoruz. Bizimle beraber kalacaklar.” GS Statistic on Twitter

pivot olarak precialdo

free 9 olarak pato

15m rahat biter ikisi

Spartak bu Luiz Adriano'yu bedava almadan önce biz neredeydik acaba? Ayrica simdi 32 yasina girecek bir oyuncu icin öyle yüklü bir bonservis bedeli ödemek salaklik olur. Gomis bedavayken ilgilenmeyip 1 sene sonra bonservis bedeli + imza parasi verip almistik. Kaziklanmak bizim isimiz.

Aykutla taştaş geçerdik önlibero alıyor diye. Bizimkiler sürekli stoper alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt