Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bariyer muhabbeti nedir
Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.
Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.
Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.
Camiamıza saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü

Arkadaslar şu transfermarket değerlerine bakıp değerlendirme yapmayın derim nacizane. Orada 2m yazıyor olabilir. Biz değer yazmayan Ozanı kaça verdik? Düşün sen Prag da yaşıyorsun sana Ozan kabak desek Sparta Prag alıyor desek Ne yapacaksın hemen Semihten pay biçeceksin en fazla 2-3 m dersin oda en iyi ihtimal. Tetteh için 8-10m euronun fazla olduğuna bende hemfikirim fakat kusura bakmayın 2 yede vermezler. yönetimde buşekil düşünüp gitti ise alamamaları doğal.

Adama 7,5 m euro vermişler bizimkiler onlarda kabul etmiş. Sonra nedense vazgeçmiş yönetim . Bence ozandan para alınca birden Pato ooooo kesin alırız havasına girdiler. Sonradan tamam olur alalım demişler bu seferde onlar 10 istemiş. Benim okuduklarım bu doğrultuda
Arkadaşım, ben TM da kaç para değer yazıldığını bilmiyorum bile, sayende öğrenmiş oldum!...Bu sezona kadar dikkat çekememiş, izlediğim videolarında, en ufak bir ''Santrfor yeteneği'' kırıntısına rastlamadığım bir 'yarma' dan başka bir şey göremedim. Çok koşuyormuş da, defansa yardım ediyormuş da bilmem ne?. Onlar sonraki mevzular...Kesin kanaat değil elbette ama izlenimlerim, asla bahsedilen rakamları edecek bir futbolcu olmadığı yönünde...

Son düzenleme:
Bence ortada çok pis bir çapanoğlu var beylerb. Bu adamlar kalkıp ta oraya niye gittiler . Orda ne oldu ? Niye boş döndüler . Menajer Albayrak kulüp açıklaması hepsi birbiri ile çelişkili farkında mısınız ? Doğru tektir . Üç tane doğru olmaz .Bir sıkıntı var ama ne ? Fikir yurutebileniniz var mı ?
en iyi ihtimalle iki menejerlik şirketi ve payı var ancak FIFA kurallarına göre menejerlik komisyonu toplam maliyetinin maxsimum %10 u olduğu için extra transfer maliyeti 1-1,5 milyon euro artırır.yonetim de bu maliyet için şu aşamada transferden vazgeçmez... işin iç yüzüne bakacak olursak; kulübe söylenen Alan bonservis olmadan alicakti,imza parasına anlaşılmıştı.ancak çin kulübü opsiyon uzatinca işler sarpasardı.alan Çin kulübünden yıllık 6 m euro alıyor.biz de yıllık 3,5 m euroya anlaştık, kalan 2,5 ise imza parası olarak verilecekti.totalde maliyet 3,5 yıllık anlaşma gereği 14,750m euro+1,475 menejer komisyonu=16,225 m euro olacaktı,ve bu maliyet yıllara yayilacakti... Çin kulübü bonservis isteyince maliyet arttı.tahmini 3,5 m euro bonservis+Türkiye haklarını elinde bulunduran başka bir menejerlik şirketi %10komisyon(1,475)m euro=4,975 m euro peşin maliyet artınca da bizim yöneticiler transferden vazgeçti.Son olarak Alan ile yüz yüze görüşülerek bonservis bedeli olduğu için imza parası verilmemesi yönünde ikna girişimi oldu.Bu duruma da komisyoncu menejerlik şirketi ön ayak oldu.Ancak oyuncu ilk yıllık kazancı 6 m euronun altına düşeceği için teklifi kabul etmedi... bizim yöneticiler de baştan itibaren Modesse'nin transferinden ders almamış gibi aynı tongaya düştüler.Suçu da menejer kandırdı,kavga etti gibi haberleri yaptırarak onlara yıktılar.

Taraftara inat yapmıyorlarsa bende bişey bilmiyorum...

Akılları sıra taraftara hadlerini bildiriyorlar..

Bilmiyorum ama garip bir his var içimde. Sanırım bu bir çok taraftarımıza da var. Alan Pato ve Tetteh transferlerinden 2 si olacakmış gibi. Bu hisse kapılmamda en büyük etken hocamız Fatih Terim in varlığı. Şu Göztepe maçı kayıpsız geçilse çok fazla bir şey kaybetmiş görünmüyoruz. Tabii bu durum beceriksiz vasıfsız yönetimin rezaletini kapatmıyor.

30 milyon taraftarı olan bir klübün, kriz yönetimi böyle olamaz.Resmen iş bilmezlik. Paran yoksa almazsın, ama alacakmış gibi yapıp beklenti yaratmanın kime ne faydası var ?

Galiba sattığımız oyuncuların paraları ödenmeyipde ödenmiş gibi yapılan borçlara gidiyor. Para kalmayıncada hikayeden transfer görüşmesi yapıp yan yattı çamura battı açıklaması yapıyorlar.

Adı koyulmasada, bir küçülme politikası uygulanıyor ve bu önümüzdeki yazda devam edecek gibi.

Samatta
Precialdo
Habib Diallo
Ibrahim Niene

OKADAR POTANSIYEL FORVET VARKEN, KASADA 17M EURO VARKEN HALA FORVET YOK.

Ulan altur turizm ofisine taslasalar bali
Sorun para değil.

2300653_5314b6ef2e4406c519c350b9bcc4a7ac_640x640.webp

Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.
Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.
Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.
Camiamıza saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
anlamadım patoyu mu yalanladılar
hangi duyumdan bahsediliyor

Habib diallo

en fazla 8-9M isterler adam hayvan gibi pivot santrafor

10 tane futbolcu ile görüsüyorlarmis dalga geciyor herhalde 9 gün kalmis hangi 10 futbolcu, gidecek olan gitti gelecek olan geldi bile kim kaldiki geriye.

hastam vardi geri geldim diyor ,haberi yok herhalde eger forvet transferi yapmaz ise 30 milyonu hasta edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt