Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.157
- 4.174
- 2.418
Lukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı?Son dakika bombasi olaraka Lukunku tarzinda birini alirlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı?Son dakika bombasi olaraka Lukunku tarzinda birini alirlar.
Ben severdim yaLukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı![]()
Lukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı?
Adam futbolcu degildiki ?Ben severdim ya
Lukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı?
Knup gene Stuttgart ta filan oynamıştı ?knup vardı izlerken gülmekten yarılırdık...Göğsüne aldığı topla sırt üstü düşmüştü
1000.golümüzü atan adamknup vardı izlerken gülmekten yarılırdık...Göğsüne aldığı topla sırt üstü düşmüştü
Olmadığını kulüp resmi sitesinden yapılan aciklamadan anlayabilirsiniz, ayrıca menejerin de beyanindan çıkarabilirsiniz.diger söylemler zaman kazanmak için.bir de Abdurrahim Albayrak duygusal adam, zannedersem ne olursa olsun transferi yapalım diye düşündü ama başkandan döndü.belki indiğinde resmi sitenin bariyer koydugundan haberi yoktu.Peki niye hala olacak gibi konuşuyor Abdürrahim Albayrak’? Ayrıca cevap için teşekkürler renkdaş