Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklifimizi reddettiği için Pato’ya ve kulübüne teşekkür eden Abdurrahim. En güzel bariyerleri senin için saklıyorum. Bir gün karşına çıkacak.

hocam kampanya yapsanız yarın akşam 20:00'a kadar küfür edeni 31 Ocak 23:59'a kadar banlasanız da 1 Şubat 00:00'da tekrar sövsek, nasıl olur? Transfer döneminin bitimini kaçırmak istemem şahsen
Sende 1.2 ye kadar kufur etme bittiginde kufur et. Size o nu diyorum iste. Bittiginde 1-2 saat kala kufur show yapin. Hem kendiniz sonuna kadar kalmis olursunuz hem biz toptan ceza veririz isimiz kolay olur :asd::asd:

Küfür eden çıksın beyler forum kasıyor.

9944.jpg

Küfür yok

Patoya kemiksiz 7m euro ret ettiği bize çin çayı ikram ettiği ve bir saat boyunca dubaide nerelerde gezilir bize anlattığı için teşekkürler. Harika yerler gezdik geldik .Süper bir tatildi

takıma oyuncu alacagımıza en iyi adamı satmaya çalışıyoruz sonra da diyoruz ki hükümet federasyon basaksehiri sampiyon yapacak. bizde gerizekalı yönetim oldukca bırak şampiyonlugu transferi ortada kadro kalırsa dua edelim

Weah ligde de gol atmis

Pato'yu falan geçin mevkisi forvet olan herhangi bir oyuncu alabilecekleri bile şüpheli

Belhanda'yi iyi paraya kitlersek Savanier gelecekse gayet iyi olur

Tetteh + Haraslin + Savanier'le bitirelim

Kralhanda giderse duygularım darmadağın olur.

Belhanda postalanirsa forvet transferi yapilmamasini sorun etmem.

Yalnız pato güzel hayaldi yavv 2 gün mutlu uyumustum

Satın lan tüm topçuları, satın bakalım neler olacak. Belhanda, Feghouli, Muslera... satın tüm yetenekli oyuncuları. Kimseyi de almayın bakalım neler olacak. Öyle deneyelim bir de.

20 milyona oyuncu sat ve ilk transferin stoper... 1 hafta kaldi ve forvet yok... 2 kaliteli forvet alinmazsa basaksehir rahat sampiyon olur

+ eger forvet alamiyorsan, Ozan'i niye satiyorsun? Simdi sezon sonu hangi parayla kanat(onyekuru donuyor), orta saha(badou donuyor) ve 2 forvet alacaksin?

Forveti olmayan tek kulup biziz herhalde, avrupa'daki insanlar bunlari okuyunca hayret ediyordur, yazik.

son 1 hafta filan deyip komik olmayın beyler ,bizim için son, göztepe maçı o maçtan sonrası formalite,hocada biliyor bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt