- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
nerede?
360 tv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerede?
-20 m euro zarar limiti vardı sanırım onu dengelemek için yaptılar benceGelecek sene için bir halt var kesin. Bir takım bu kadar bosaltilmaz yahu.
Göztepe maçı sonrası asil olaylar cikar. Hele Fatih terim artık iyice gerildiyse patlar. Madem forvet yok TD gerek yok der diyordur icinden
Belhanda Goztepe macinda oynayip oyle gitsin Orcunbu hafta sezon için prova maçı Belhanda da gidiyor onsuz Selçuk ile mi Donk ile mi sezonu tamamlayacağız bakalım
Bu evrenmençıstır mıdır ne boktur bunun hikayelerine inanip buraya tasimak icin gecerli bir sebebiniz var mi acaba?
Bu evrenmençıstır mıdır ne boktur bunun hikayelerine inanip buraya tasimak icin gecerli bir sebebiniz var mi acaba?
Belhanda Bey sabah gidebilir. Ulan sezonun devam mi tamam mi deplasmanlarina cikacagiz ama beyim cezali. Belhanda sevdalilarina soralim, en onemli macimizda kadro bu kadar darken neden oynayamiyor?
Belhanda sarı kart cezalısı Göztepe maçında.
Senelerdir aklimdaydi ama yapmiyordum lakin sanirim ben de kıçtan uydurmali bir duyumcu twitter hesabi acip milletle toshack gecme isine baslayacagim.Guzel betimliyor herif bagimlisi oldum
Heycan yok kuzen ne yapalim
@Danyal Artemis 0 tolerans degilmiSite yönetimi toplu küfür ayininde ceza verirken iyi halimizi göz önüne alsın birde ağır tahrik var bunu da unutmasın
Apaçi belhanda gidip yerine transfer yapılmasa bile kabul?
Apaçi belhanda gidip yerine transfer yapılmasa bile kabul?
Bu saatten sonra başkan olmasa da olur forvetsiz yapabiliyorsak baskansiz ve yonetimsizde yapariz