Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo ve Sukru H. bu forumu okusa , eminim hayata kuserler..
Yahu biraz sakin..
Tamam su ana kadar sınıfta kaldılar, sıctılar, batırdılar..Buyuk kredi kaybettiler..
Ama yine de bekleyelim ay sonuna kadar.. Yapacak birsey yok..
Insallah Goztepe macını kazasız belasız atlatırız..
Zaten puan kaybı olursa, o transferleri alsınlar uygun yerlerine m..e etsinler..

alıntı yapmayacaktım aslında ama cümlenin biri hoşuma gitti gülümsedim apo cengiz şükrü forumu okusalar hayatamı küserler
şükrüyü çok iyi bilmiyorum net bişey diyemem ama aponun şeyinde olmaz
aponun önüne reismi galatasaraymı desen galatasaray der ama arkadan reis tabiki der.bunu anlamak için evliya olmaya gerek yok :)

Fatih terim bu yöneticileri elinde oynatıyor. Belhanda çöpünü de fatih terim gönderiyor. Bu arada Profil foton nedem serdar aziz. Fenerbahçeye transferi kesinleşti mi yoksa

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersin uslu dur ahbab

Apo ve Sukru H. bu forumu okusa , eminim hayata kuserler..
Yahu biraz sakin..
Tamam su ana kadar sınıfta kaldılar, sıctılar, batırdılar..Buyuk kredi kaybettiler..
Ama yine de bekleyelim ay sonuna kadar.. Yapacak birsey yok..
Insallah Goztepe macını kazasız belasız atlatırız..
Zaten puan kaybı olursa, o transferleri alsınlar uygun yerlerine m..e etsinler..
birader neyin hikayesini anlatiyorsun burada.

su forumda delikanli gibi yazanlardansin, 8 aydir bir forvet alamiyanlari mi savunalim.

artik savunacak halleri kalmadi.

7 ay oturup son bir kac gun heryere saldirmislar.

daha ne dikkatli olacak yaw
ceza almamak için tokat atan adama dalmadı
tam bir örnek davranış profili sergiliyor kral
Yapma Hayri, onune donup devam etsin. Adamin yanina atarli gidip kirmizi mi verdirtti? Neyse Goztepe macinda kaybedersek Kral yoktu diye algi kasarsiniz ?

Yapma Hayri, onune donup devam etsin. Adamin yanina atarli gidip kirmizi mi verdirtti? Neyse Goztepe macinda kaybedersek Kral yoktu diye algi kasarsiniz ?

yoo bişey kasmam
bişey düşünüyosam söylerim
bana ne başkasının ne düşündüğündem
yanlış karttan herife sallayanlar düşünsün ne kastıklarını

cezalı forumu olursa zaten burda kimse kalmaz 1 şubat sabahı adminlerde oraya gelir.

Şükrü Hanedar tek başına şuanda İtalya'da! (360 TV)

bu saatten sonra duvan zapata anca keser italyadan o da imkansız tabii ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt