Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak ın arkasından birşeyler çevriliyor. Bu resmi siteden yayınlanan bildiri ile açığa çıktı. Uçaktan inmeden Albayrak ın tersine yapılan bildiri bunu ele verdi. Bundan sonraki süreçte A. Albayrak 2 forvet transferi yapacak. Ve istifa edecek. (Fatih Terim verilen sözden ötürü) Tabii bu bir duyum değil kendimce durum değerlendirilmesi.
bana da oyle geliyor ama guvenemiyorum Alrulet'e

Serdar'ın sözleşmesini fesh ediyoruz alacaklarına karşılık.
Az önce İbrahim Seten yazdı.
Hayatımda bu kadar aptalca hareket eden bir yönetim görmedim

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yönetimle alakası yok onun ft sebebini bilmediğimiz bir şekilde kadro dışı bıraktı adamı. 2.6m da alacak varmış zaten taş çatlasın 2m üzerine satabilirdik fb'ye. durum bu kadar vahimken.

transfer yapamamak benim icin sorun degil.

yönetim dese "paramiz yok, durum sudur budur, transfer yapmayacagiz" eyvallah derim.

ama "3 forvet alacagiz" deyince 3 forvet de isteriz yani.

paradan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. tek sıkıntımız yönetimin bariyerleri, yeteneksizlikleri.

paradan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. tek sıkıntımız yönetimin bariyerleri, yeteneksizlikleri.
sikinti ne olursa olsun hocam. adamlar transfer yapamiyoruz deseler bu kadar kizmam. yalan söylemesinler. doguruyu söyleseler ama kötü yönetseler yine de bu kadar kizmam. en azindan yalan söylemiyorlar derdim.

Bir söz vardır. "Eşek, eşekliğine rağmen çukura bir defa düşer. ' yaz transferi-ara transfer

küfür ediyorsun sinirlisin anliyorum. ama o sövdügün kisilerin bundan haberleri bile yok. bence sil mesajini hocam.

Serdar nereye gidiyor yav? Hele de alacaklarına karşılık saydırıp 300-500 bin gibi bir bonservisle gönderilirse tam fazia. Hemen kalksınlar o koltuktan.
15 milyon para geldi öde Serdar'ın tüm alacaklarını Fenev almak istiyorsa 3-4 milyon bonservis yatırıp alsın. Onların da ffp ile başı dertte zaten geçirelim 3-4 milyonu iyice batsınlar. Paraları yoksa babayı alsınlar.
Bizim kepaze yönetim fenerin işini kolaylaştırıyor resmen. Salak herifler.

sikinti ne olursa olsun hocam. adamlar transfer yapamiyoruz deseler bu kadar kizmam. yalan söylemesinler. doguruyu söyleseler ama kötü yönetseler yine de bu kadar kizmam. en azindan yalan söylemiyorlar derdim.
olmaz işte o. onu yaparlarsa bırakıp gitmeleri gerekiyor. onu yapmaları demek biz baskanlığı beceremedik demekle aynı şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt