Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
....
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana da oyle geliyor ama guvenemiyorum Alrulet'eAlbayrak ın arkasından birşeyler çevriliyor. Bu resmi siteden yayınlanan bildiri ile açığa çıktı. Uçaktan inmeden Albayrak ın tersine yapılan bildiri bunu ele verdi. Bundan sonraki süreçte A. Albayrak 2 forvet transferi yapacak. Ve istifa edecek. (Fatih Terim verilen sözden ötürü) Tabii bu bir duyum değil kendimce durum değerlendirilmesi.
Serdar'ın sözleşmesini fesh ediyoruz alacaklarına karşılık.
Az önce İbrahim Seten yazdı.
Hayatımda bu kadar aptalca hareket eden bir yönetim görmedim
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transfer yapamamak benim icin sorun degil.
yönetim dese "paramiz yok, durum sudur budur, transfer yapmayacagiz" eyvallah derim.
ama "3 forvet alacagiz" deyince 3 forvet de isteriz yani.
Katılıyorum renktaş. Yakında bizde geleceğiz yanına.. Şimdilik sövemiyoruz.
sikinti ne olursa olsun hocam. adamlar transfer yapamiyoruz deseler bu kadar kizmam. yalan söylemesinler. doguruyu söyleseler ama kötü yönetseler yine de bu kadar kizmam. en azindan yalan söylemiyorlar derdim.paradan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. tek sıkıntımız yönetimin bariyerleri, yeteneksizlikleri.
BU ADAMI BANLAYAN BENİ DE BANLASIN
Helal
olmaz işte o. onu yaparlarsa bırakıp gitmeleri gerekiyor. onu yapmaları demek biz baskanlığı beceremedik demekle aynı şey.sikinti ne olursa olsun hocam. adamlar transfer yapamiyoruz deseler bu kadar kizmam. yalan söylemesinler. doguruyu söyleseler ama kötü yönetseler yine de bu kadar kizmam. en azindan yalan söylemiyorlar derdim.